Απόφαση-παρωδία για το γήπεδο από ΕΠΟ και Τζανόπουλο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Κάκιστος χλοοτάπητας, χωρίς ζεστό νερό και πολλά άλλα!

Το… βιολί της φαίνεται ότι συνεχίζει η ΕΠΟ με τον ΑΡΗ, παίρνοντας την μία απόφαση-παρωδία μετά την άλλη, όσον αφορά τους «κίτρινους». Τελευταίο παράδειγμα, η έδρα που θα διεξαχθεί ο αγώνας με τις Σέρρες FC.

Την ώρα που οι δύο ομάδες επιθυμούσαν την διεξαγωγή του αγώνα στην Θεσσαλονίκη, αφού δεν υπήρχε άλλο διαθέσιμο γήπεδο στις Σέρρες, ο Μιχάλης Τζανόπουλος και η Επιτροπή της Γ’ Εθνικής, αποφάσισαν να στείλουν το ματς στο Σιδηρόκαστρο. Κάποιος θα έλεγε «όλα καλά», αλλά δεν είναι ακριβώς έτσι.

Και αυτό γιατί το γήπεδο του Εθνικού Σιδηροκάστρου, οριακά μπορεί να φιλοξενήσει ένα παιχνίδι των τοπικών κατηγοριών. Ο άνθρωπος που φροντίζει τον χλοοτάπητα, απουσιάζει από τα καθήκοντα του εδώ και 1,5 μήνα, με αποτέλεσμα ο αγωνιστικός χώρος να είναι σε κάκιστη κατάσταση. Ακόμα και οι παίκτες του τοπικού Εθνικού, διαμαρτύρονται τις τελευταίες ημέρες για την κατάσταση του γηπέδου! Και μιλάμε για ομάδα που αγωνίζεται στα τοπικά πρωταθλήματα!

Συν τοις άλλοις, οι ηλιακοί θερμοσίφωνες στα αποδυτήρια έχουν πρόβλημα, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει ζεστό νερό για τους παίκτες! Οι ίδιοι οι άνθρωποι μάλιστα του Σιδηρκάστρου, απόρησαν με τον ορισμό του συγκεκριμένου αγώνα στο γήπεδο τους, αφού σε καμία περίπτωση δεν πληροί τις προϋποθέσεις για ένα τέτοιο παιχνίδι!

Και όλα αυτά, αποτελούν ακόμη ένα αποτέλεσμα του… φανταστικού κόσμου της μη ικανής ΕΠΟ και του μη ικανού υπεύθυνου της Γ’ Εθνικής, Μιχάλη Τζανόπουλου. Ενα μικρό παράδειγμα, αλλά αρκετό για να καταλάβουν όλοι, ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο δεν έχει σωτηρία…

Προτεινόμενα Άρθρα