"Θα προσπαθούμε για το καλύτερο"

από AllAboutARIS

Η Τζου Καετάνο έχει ξεκινήσει "εκρηκτικά" την φετινή σαιζόν, έχοντας κερδίσει μέχρι στιγμής δύο βραβεία MVP. Διαβάστε τα όσα είπε η αθλήτρια του ΑΡΗ για την ατομική της διάκριση και για την εξαιρετική πορεία της ομάδας.

Αναλυτικά τα όσα είπε στην επίσημη ισοσελίδα του συλλόγου:

“Νομίζω ότι ιδανικότερη εκκίνηση στην σεζόν δεν θα μπορούσα να είχα φανταστεί. Η ομάδα είναι αήττητη, εγώ αναδείχθηκα για 2η φορά MVP. Όλα μοιάζουν να είναι τέλεια. Αφιερώνω το βραβείο στην ομάδα και τις συμπαίκτριες μου. Στο βόλεϊ κερδίζει πάντα η ομάδα, και τα κορίτσια το αξίζουν όσο κι εγώ”.

Για το γεγονός ότι συναντήθηκε με την πρώην συμπαίκτριά της, Βιβιάνα Πεσόα:

“Γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, είμαστε καλές φίλες και μέσα στο γήπεδο ξέρουμε πολύ καλά η μία την άλλη. Κι αυτή η χημεία είναι πάρα πολύ σημαντική, αφού ανά πάσα στιγμή ξέρει πως πρέπει να μου δώσει τη μπάλα κι εγώ ξέρει τι να
περιμένω. Νομίζω ότι μεγάλο μερίδιο από τις δικές μου διακρίσεις της ανήκει”.

Για το γεγονός ότι η ομάδα είναι αήττητη μέχρι στιγμής:

“Όταν ήρθα στον Άρη όλοι μου είχαν πει ότι ο στόχος της ομάδας είναι η παραμονή της στην κατηγορία, ωστόσο από τις πρώτες μέρες έβλεπα ότι έχουμε καλό υλικό και μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι καλύτερο. Αυτό φάνηκε στις πρώτες αγωνιστικές, ωστόσο αν συνεχίσουμε να δουλεύουμε έτσι και παραμείνουμε συγκεντρωμένες σίγουρα μπορούμε να διεκδικήσουμε κάτι πολύ καλύτερο. Εγώ, αλλά κι όλα τα κορίτσια το πιστεύουμε και κάθε εβδομάδα θα προσπαθούμε να το δείξουμε μέσα στο γήπεδο”.

Προτεινόμενα Άρθρα