Πέφτουν οι υπογραφές

από AllAboutARIS

Συνάντηση χθες το βράδυ και πλήρης συμφωνία με τον Α.Σ και τους νομικούς για να μπουν οι υπογραφές στην εκατέρωθεν συμφωνία.

Στην τελική ευθεία έχει μπει η υπογραφή του μνημονίου μεταξύ του ερασιτέχνη και του Θόδωρου Καρυπίδη. Αυτό σηματοδοτεί η χθεσινή άφιξη στη Θεσσαλονίκη του δικηγόρου του υπεύθυνου του ποδοσφαιρικού τμήματος, κ. Μαστρογιάννη που συναντήθηκε αργά χθες το βράδυ με τον Πρόεδρο του Α.Σ Γιάννη Ψηφίδη και τους νομικούς του ερασιτέχνη που είναι επιφορτισμένοι με την σύνταξη του μνημονίου.

Όπως έχει αναφέρει το «Allaboutaris» ο ερασιτέχνης έχει καταλήξει στους βασικούς όρους της συμφωνίας οι οποίοι έχουν περαστεί και στο χαρτί από τους νομικούς και αφορούν τη διασφάλιση του ερασιτέχνη και κάποια βασικά στοιχεία της εκατέρωθεν συνεργασίας. Με την άφιξη στη Θεσσαλονίκη του δικηγόρου του Θόδωρου Καρυπίδη, οι δυο πλευτές συζήτησαν χθες το βράδυ σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης τις τελευταίες λεπτομέρειες, κατέληξαν σε οριστική συμφωνία και πλέον το μόνο που απομένει είναι να πέσουν και οι υπογραφές που θα σφραγίσουν τη συμφωνία.

Προτεινόμενα Άρθρα