"Πρέπει να βελτιωθούμε"

από AllAboutARIS

Οι διαδοχικές νίκες κρατάνε ψηλά την ψυχολογία των παικτών του ΑΡΗ, όμως η ομάδα θα πρέπει να δουλέψει για να βελτιώσει σημαντικούς τομείς του παιχνιδιού της, σύμφωνα με τον Δημήτρη Πρίφτη.

“Ήταν ακόμα μια αγχωτική νίκη για εμάς. Θέλω να δώσω συγχαρητήρια στα παιδιά γι’ αυτή τη νίκη, αυτό είναι που μετράει πρώτα απ’ όλα. Συνεχίζουμε ένα σερί νικών τα’ οποίο μας κάνει αισιόδοξους. Αναμφίβολα χρειαζόμαστε βελτίωση σε σημαντικά κομμάτια του παιχνιδιού.

Απέναντί μας σήμερα είχαμε μια ομάδα πάρα πολύ ανταγωνιστική, η οποία έπαιξε πολύ έξυπνα στην τακτική, μας δημιούργησε δεύτερες σκέψεις, ειδικά στην επίθεση, και γι’ αυτό πολύ συχνά ήμασταν αναποτελεσματικοί. Στην άμυνα δεν ήμασταν συνεπείς ειδικά στο ένας εναντίον ενός κι εκεί είναι που πρέπει να βελτιωθούμε αισθητά.  Συγχαρητήρια στα Τρίκαλα,  στον Κώστα (σ.σ. Φλεβαράκης ο κόουτς των Τρικάλων), τους εύχομαι καλή συνέχεια”. Είπε αρχικά ο Έλληνας κόουτς.

Για που ακριβώς είναι η πραγματικότητα μεταξύ του ότι, ο Άρης έστω και δύσκολα κερδίζει ή ότι θα έπρεπε τέτοια παιχνίδια να τα “καθαρίζει” πιο εύκολα:

“Το συμπέρασμά μου είναι ότι ότι όλα αυτά είναι δώρα για να καταλάβουμε που βρισκόμαστε και να μην ακροβατούμε. Δεν υπάρχει εύκολο παιχνίδι, δεν είμαστε στο επίπεδο ώστε αυτά τα παιχνίδια να τα καθαρίζουμε εύκολα σε σταθερή βάση. Μπορεί να συμβεί αλλά όχι σε σταθερή βάση”.

Τελειώνοντας υπογράμμισε:

“Θα σταματήσω να επικαλούμαι την κούραση. Δεν υπάρχει. Η ομάδα είχε προχθές ρεπό, χθες έκανε μια προπόνηση και σήμερα ήρθε να παίξει. Η προπονητική διαδικασία μας λείπει. Με τις προπονήσεις αποκατάστασης και τις μετακινήσεις δεν υπάρχει χρόνος για προπονητική δουλειά, γιατί θέλουμε να βελτιώσουμε πράγματα και ομαδικά και ατομικά σε συγκεκριμένους παίκτες. Δεν έχουμε την διαδικασία αυτή, κατά βάση κάνουμε μία προπόνηση τη βδομάδα. Επικαλούμαι την λέξη συγκέντρωση, όχι την κούραση. Πρέπει να παίξουμε πιο δυνατά στην άμυνα. Δεν σταματάμε τον αντίπαλο σε προσωπικές φάσεις, αυτό πρέπει να αλλάξουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα