Πέντε στην… αναμονή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σχεδόν όλοι έχουν συμπεριληφθεί στο ροτέισον του 57χρονου τεχνικού

Με την προσθήκη του Πασχάλη Βουτσιά, το ρόστερ του ΑΡΗ έφτασε τους 25 ποδοσφαιριστές, δηλαδή περίπου με όσους θέλει να δουλεύει ο Νίκος Αναστόπουλος.

Μέσα σε διάστημα ενός μήνα και σε επτά παιχνίδια, ο τεχνικός του ΑΡΗ έχει χρησιμοποιήσει τους 20 από αυτούς, αποτέλεσμα και του ροτέισον που πραγματοποιήσει ανά διαστήματα, λόγω των συνεχόμενων αγώνων. Αρα αυτοί που βρίσκονται κατά κάποιο τρόπο στην… αναμονή, είναι πέντε. 

Δύο από αυτούς, οι Κόκε και Βουτσιάς, αναμένεται να πάρουν χρόνο συμμετοχής και μάλιστα άμεσα. Τα δελτία των δύο παικτών βγήκαν μέσα στις προηγούμενες ημέρες και σύντομα θα συμπεριληφθούν και στην αποστολή της ομάδας. 

Οσον αφορά τους υπόλοιπους τρεις, αυτοί είναι οι Μπαϊμάκης, Μαζουλουξής και Ιακωβίδης. Ο τελευταίος είναι και ο… Βενιαμίν της τριάδας, τερματοφύλακας, κάτι που σημαίνει ότι βρίσκει μπροστά του, τους Σιδεράκη και Τζινάρ. Το ίδιο ισχύει με τον Μπαϊμάκη, αλλά και με τον Μαζουλουξή στην άμυνα. Ο νεαρός στόπερ για την ώρα δεν έχει πάρει χρόνο συμμετοχής, κάτι που δεν αποκλείεται να γίνει μέσα στην χρονιά, όταν ο ΑΡΗΣ θα έχει σιγουρέψει την άνοδο, κάτι που θα δώσει στον Αναστόπουλου την ευκαιρία να… ανοίξει κι άλλο το ροτέισον.

Προτεινόμενα Άρθρα