«Μπορούμε περισσότερα»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του πολύπειρου κεντρικού αμυντικού, μετά τον αγώνα της περασμένης Κυριακής με τον Νέστο

Πεπεισμένος ότι ο ΑΡΗΣ μπορεί να δείξει περισσότερα μέσα στο γήπεδο εμφανίστηκε ο Πασχάλης Μελισσάς, μετά τον αγώνα με τον Νέστο Χρυσούπολης. Ο έμπειρος κεντρικός αμυντικός, μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου, αναφερόμενος τόσο στο ματς με τους Καβαλιώτες όσο και στην συνέχεια της ομάδας, αρχής γενομένης από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα Καλαμαριάς. 

Για τον αγώνα: Αντιμετωπίσαμε έναν δύσκολο αντίπαλο, αυτό που μας δυσκόλεψε όμως περισσότερο, ήταν ο κακός αγωνιστικός χώρος. Δεν μας βοηθάει, βάσει της ποιότητας που διαθέτουμε, για να αναπτύξουμε το παιχνίδι μας. Η κατάληξη του παιχνιδιού θα ήταν διαφορετική, αν είχαμε εκμεταλλευτεί κάποιες από τις φάσεις που δημιουργήσαμε, όπως στο πρώτο ημίχρονο. Συνεχίζουμε και κοιτάμε πλέον τον αγώνα της Τετάρτης με αντίπαλο την Καλαμαριά».

Για το αν θα τους επηρεάσει η ισοπαλία με τον Νέστο εν όψει της συνέχειας: «Και αυτά μέσα στο πρόγραμμα είναι. Εμείς θέλουμε να κερδίζουμε σε κάθε αγώνα. Εφόσον δεν ήταν εφικτό, καταφέραμε να πάρουμε έναν βαθμό εκτός έδρας. Είναι θετικό και αυτό. Μαζεύουμε τους βαθμούς και συνεχίζουμε».

Για το κατά πόσο περίμεναν να δυσκολευτούν απέναντι στον Νέστο Χρυσούπολης: «Ναι, το περιμέναμε, αλλά περισσότερο μας δυσκόλεψε ο αγωνιστικός χώρος».

Για την ποιότητα που έδειξε σε κάποια σημεία του παιχνιδιού: «Σίγουρα βγάλαμε κάποιες φάσεις, αλλά μπορούμε περισσότεροα. Αυτό φαίνεται στην έδρα μας, όπου παίζουμε σε έναν καλύτερο αγωνιστικό χώρο».

Για τον αγώνα με τον Απόλλων Καλαμαριάς: «Θα προετοιμαστούμε για να επιστρέψουμε στις νίκες».

Προτεινόμενα Άρθρα