Αναίτια χρήση χημικών έξω από το γήπεδο

από Χρύσανθος Τσαλτίδης

Από την πρώτη στιγμή που οι φίλοι του ΑΡΗ βρέθηκαν στην Χρυσούπολη δεν ήταν λίγοι αυτοί που μάλλον στεναχωρήθηκαν που είχαν…υπηρεσία αντί να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα.

ΑΠΟΣΤΟΛΗ: ΝΙΚΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ

Για μία ακόμα φορά στην Καβάλα ορισμένοι μπέρδεψαν τις ιδιότητές τους. Από την πρώτη στιγμή που οι φίλοι του ΑΡΗ βρέθηκαν στην Χρυσούπολη δεν ήταν λίγοι αυτοί που μάλλον στεναχωρήθηκαν που είχαν…υπηρεσία αντί να βλέπουν την αγαπημένη τους ομάδα.

15 λεπτά μετά την έναρξη του αγώνα και ακόμα δεν είχε ολοκληρωθεί η είσοδος των οπαδών του ΑΡΗ στην κερκίδα τους με αποτέλεσμα να υπάρχουν δικαιολογημένα νεύρα. Τα νεύρα έφεραν την ένταση έξω από το γήπεδο και φυσικά κατευθείαν δόθηκε η εντολή για το…μέτρο καταστολής που στην Ελλάδα χρησιμοποιείται με το παραμικρό. Δακρυγόνα έπεσαν το ένα μετά το άλλο χωρίς λόγο και αιτία την στιγμή που ανάμεσα στους φίλους του ΑΡΗ βρίσκονταν και μικρά παιδιά.

Τα χημικά φυσικά δεν άργησαν να μεταφερθούν και εντός αγωνιστικού χώρου με αποτέλεσμα η ατμόσφαιρα να γίνει αποπνικτική και να υπάρξει μία διακοπή 7 λεπτών ως ότου καθαρίσει η από τα χημικά το γήπεδο.

Προτεινόμενα Άρθρα