Επιστροφή στη βάση του και ρεπό

από AllAboutARIS

Χθες αργά το βράδυ έφτασε στη Θεσσαλονίκη η αποστολή του ΑΡΗ και οι παίκτες θα έχουν την ευκαιρία να φορτίσουν… μπαταρίες σήμερα και να επιστρέψουν αναζωογονημένοι αύριο στις προπονήσεις.

Οι “κίτρινοι” έφεραν εις πέρας δύο δύσκολες αποστολές αυτή την εβδομάδα. Η “Οδύσσεια” ξεκίνησε τη Δευτέρα με την αναχώρηση της αποστολής για το Καζάν όπου επικράτησαν της Ούνικς την Τετάρτη και στη συνέχεια ακολούθησε το “διπλό” στο Λαύριο χθες το απόγευμα. Η ταλαιπωρία ολοκληρώθηκε με την ακύρωση της πτήσης από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη που ανάγκασε την αποστολή να επιστρέψει οδικώς.

Η ταλαιπωρία της προηγούμενης εβδομάδας ήταν λιγότερο επίπονη αφού συνδυάστηκε με δύο νίκες και σήμερα οι παίκτες του ΑΡΗ δικαιωματικά έχουν την ευκαιρία να ξεκουραστούν καθώς ο Δημήτρης Πρίφτης τους έδωσε ρεπό. Από αύριο οι “κίτρινοι” επιστρέφουν στο Παλέ και στρέφουν την προσοχή τους στον εντός έδρας αγώνα της Τετάρτης με τη Στεάουα για την 4η αγωνιστική του Eurocup. Ένας αγώνας πολύ σημαντικός στον οποίο επιβάλλεται να έρθει μία ακόμη νίκη προκειμένου να μην πεταχτεί στον κάλαθο των αχρήστων το σπουδάιο “διπλό” στο Καζάν επί της Ούνικς.

Προτεινόμενα Άρθρα