"Θα κάνουμε πολλές ζημιές"

από AllAboutARIS

Ο έμπειρος κεντρικός αναφέρθηκε στις προκλήσεις της φετινής σεζόν κι εξέφρασε την πεποίθησή του ότι ο ΑΡΗΣ είναι ικανός να κάνει πολλές ζημιές όταν κορυφώσει την απόδοσή του.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Ανδρέα Ανδρεάδη στην επίσημη ιστοσελίδα της διοργάνωσης:

 «Οι πρεμιέρες παντα κρύβουν εκπλήξεις. Η Λαμία θα προσπαθήσει να αιφνιδιάσει και πρέπει να είμαστε έτοιμοι για όλα. Ολη η ομάδα μας βρέθηκε σχετικά αργά. Εδώ και τρεις εβδομάδες μπήκε ο Σωτηρίου. Έχουμε έμπειρους παίκτες που μπορούν να ανταπεξέλθουν σε δυσκολίες. Η ομάδα μας όταν κορυφώσει την απόδοση της θα κάνει πολλές ζημιές σε ομάδες με μεγαλύτερο μπάτζετ και ξένους. Θέλουμε να έχουμε διάρκεια στην απόδοση μας ώστε να περάσουμε άλλες ομάδες που θα αντιμετωπίσουν δυσκολίες και προβλήματα. Πρώτος στόχος είναι η παραμονή και μετά η 8αδα».

Από την πλευρά του ο πασαδόρος της Λαμίας τόνισε:

«Θα έχει ενδιαφέρον το νέο πρωτάθλημα. Είναι λογικό να μην υπολογίζουν την ομάδα μας και να μας θεωρούν υποψήφιους για υποβιβασμό γιατί δεν μας έχουν δει, ούτε έχουμε παίξει πολλά φιλικά. Το πρωτάθλημα είναι μαραθώνιος και όχι αγώνας ταχύτητας. Δεν πάμε για τίτλο, αλλά για την παραμονή. Μέσα από το πρωτάθλημα θα προσπαθήσουμε να φορμαριστούμε. Όλες οι ομάδες έχουν δυσκολίες. Δεν έχω εικόνα απ΄ όλες τις ομάδες αλλά από τη μέση της βαθμολογίας και κάτω όλα θα είναι ρευστά και θα κριθούν στην αντοχή και στην συνοχή των ομάδων».

Προβάδισμα η Λαμία, έδρα ο ΑΡΗΣ

Στο παρελθόν έχουν γίνει 19 αγώνες για το πρωτάθλημα μεταξύ του ΑΡΗ και της Λαμίας και οι ρουμελιώτες έχουν μικρό προβάδισμα στις νίκες 10-9. Στη Θεσσαλονικη η Λαμία έχει να νικήσει από τον Νοέμβριο του 2011. Στη Μίκρα έχουν γίνει 9 αγώνες και ο ΑΡΗΣ προηγείται με 6-3 στις νίκες.

Προτεινόμενα Άρθρα