Τα έχει και τα σκορπάει

από AllAboutARIS

Νέο… χτύπημα από τον… βαρεμένο Φλόιντ Μεϊγουέδερ! Ο παγκόσμιος πρωταθλητής μπούκαρε σε στριπ κλαμπ στο Μαϊάμι με 50.000 δολάρια στα χέρια! Ούτε καν σε τσάντα δεν τα είχε.

Ο Φλόιντ Μεϊγουέδερ όσο καλός πυγμάχος είναι άλλο τόσο προκαλεί με την αλαζονική και υπερφίαλη συμπεριφορά του.

Ποζάρει δίπλα από πανάκριβα αυτοκίνητα, πάνω σε πολλά – πολλά δολάρια, βγάζει μπροστά στο φακό τον πακτωλό χρημάτων που δαπανά για στοιχήματα, μοστράρει τα πανάκριβα ρολόγια και μεταξωτά ρούχα του. Και καλά κάνει και τα έχει όλα αυτά, όμως, ο τρόπος που επιδεικνύει τον πλούτο του είναι, τουλάχιστον, εριστικός. 

Τελευταίο «χτύπημα» του «Money»; Μπήκε τη Δευτέρα που μας πέρασε σε ένα στριπ κλαμπ, κρατώντας στα χέρια του 50.000 δολάρια! Τι τα έκανε όλα αυτά τα λεφτά; Σύμφωνα με τα Μέσα «Eurosport» και ΤΜΖ», παρήγγειλε 30 σαμπάνιες, ενώ από τα τόσα λεφτά «δεν μπορούσε να δει το πάτωμα». 

Τι μπορεί να πει κανείς! 

50.000 δολάρια για σαμπάνιες και γυναίκες, έδωσε ο παγκόσμιος πρωταθλητής. Ποσό που γι αυτόν είναι σα να δίνουμε εμείς 10 ευρώ για κάρτα ανανέωσης χρόνου ομιλίας στο κινητό μας. 

Ομως, αν το Βερολίνο είναι έτοιμο να δώσει 1.000 ευρώ το μήνα για κάθε πρόσφυγα, τότε αυτός θα μπορούσε να… ζεστάνει την καρδιά 45 ανθρώπων με αυτά τα χρήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα