Η τελική σύνταξη

από AllAboutARIS

Συνάντηση των νομικών για την τελική σύνταξη του ιδιωτικού συμφωνητικού του ΑΣ με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Στη φάση της σύνταξης βρίσκεται το μνημόνιο, ή αν θέλετε ιδιωτικό συμφωνητικό που θα υπογραφεί τις επόμενες μέρες ανάμεσα στον ερασιτέχνη και τον Θόδωρο Καρυπίδη. Την ευθύνη έχουν αναλάβει οι δικηγόροι που λογικά ως την Δευτέρα θα είναι σε θέση να το παραδώσουν στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος για να κάνει και αυτός τις παρεμβάσεις του και να γίνουν οι αναγκαίες προσθαφαιρέσεις.

Από μέρους του ερασιτέχνη ξεκαθαρίζεται ότι υπάρχουν δυο ζητήματα που θεωρούνται αδιαπραγμάτευτα και λογίζονται περίπου ως κόκκινες γραμμές. Το ένα είναι η διασφάλιση του ερασιτέχνη σε περίπτωση που για τον οιονδήποτε λόγο ο Θόδωρος Καρυπίδης εγκαταλείψει το ποδοσφαιρικό τμήμα, άσχετα αν δεν φαίνεται στον ορίζοντα να υπάρχει τέτοιο ενδεχόμενο και από τις δηλώσεις του δείχνει ότι δεν βλέπει τον ΑΡΗ ως κάτι παροδικό. Ο φόβος βέβαια φυλάει τα έρημα και ο ΑΣ είναι υποχρεωμένος να βάλει ασφαλιστικές δικλείδες.

Το δεύτερο αφορά την εκκαθάριση και την υποχρέωση του Καρυπίδη να την αναλάβει εξ ολοκλήρου ώστε να τρέξει πιο γρήγορα αφού είναι βέβαιο ότι θα προκύψουν τριτανακοπές που θα απαιτήσουν δικαστική εκπροσώπηση και χρήματα. Από εκεί και πέρα είναι δεδομένο ότι στο συμφωνητικό θα περιληφθούν και όλα όσα αφορούν την οικονομική σχέση του Α.Σ με τον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα