Καταζητείται για βιασμό ο Πιασόν

από AllAboutARIS

Ενταλμα σύλληψης για τον Λούκας Πιασόν που ανήκει στην Τσέλσι, εξέδωσε η αστυνομία του Καναδά, με τον Βραζιλιάνο να κατηγορείται για σεξουαλική κακοποίηση νεαρής κοπέλας.

Η αστυνομία του Τορόντο έβγαλε ένταλμα σύλληψης για τον Λούκας Πιασόν, ο οποίος κατηγορείται για βιασμό στην Πολιτεία του Τορόντο. Πιο συγκεκριμένα ο 21χρονος Βραζιλιάνος φέρεται να κακοποίησε σεξουαλικά νεαρή γυναίκα μαζί με τον συμπατριώτητου και τερματοφύλακα της Εθνικής Ελπίδων της Βραζιλίας, Αντρέι.

Πρόκειται για κάτι που χρονολογείται στις 25 του περασμένου Ιουλίου, όταν η Σελεσάο αγωνιζόταν στο Παναμερικανικό Κύπελλο. Αφού μάλιστα ο νεαρός επιθετικός σκόραρε στον μικρό τελικό, βγήκε με τον φίλο και συμπαίκτη του, γνώρισαν μία κοπέλα σε μπαρ και βρέθηκαν λίγο αργότερα μόνοι μαζί της σε δωμάτιο, όπου κατηγορούνται ότι την βίασαν.

 Πλέον η υπόθεση παίρνει διεθνείς διαστάσεις, καθώς οι Καναδοί ζητούν από τους Αγγλους την έκδοση του, μιας και αγωνίζεται στη Ρέντινγκ ως δανεικός από την Τσέλσι. Το ίδιο ζητούν και από την Βραζιλία για τον Αντρέι που παίζει στην Μποταφόγκο.

Προτεινόμενα Άρθρα