Νέος χορηγός για το γυναικείο μπάσκετ

από AllAboutARIS

Οι υπεύθυνοι του γυναικείου τμήματος του Αρη ανακοίνωσαν ότι η εταιρία ΜΥ ΝΕΤ, θα είναι υποστηρικτής του τμήματος στην φετινή χρονιά 2015-2016.

Η εταιρεία MYNET δραστηριοποιείται στο χώρο της Κινητής Τηλεφωνίας και γενικότερα της Τεχνολογίας από το 1998. Δημιουργήθηκε με σκοπό να καλύψει τις καθημερινές ανάγκες σε προϊόντα που αφορούν το κινητό τηλέφωνο, τον ηλεκτρονικό υπολογιστή και τα προϊόντα μικροηλεκτρονικής.
Ως εκ τούτου μέσα στο ηλεκτρονικό της κατάστημα θα συναντήσετε τα δημοφιλέστερα αξεσουάρ κινητής τηλεφωνίας και ψηφιακής τεχνολογίας, σε πλήθος σχεδίων και χρωμάτων, τα οποία έχουν κατασκευαστεί από τις κορυφαίες εταιρίες στον χώρο παγκοσμίως.

Κύριο μέλημα της, μέσα από τη λειτουργία της ιστοσελίδας, είναι να προσφέρει στους πελάτες της την καλύτερη δυνατή σχέση απόδοσης-τιμής, έτσι ώστε να πάψει η τεχνολογία να είναι δυσπρόσιτη και να δοθεί η δυνατότητα στον καθένα να επωφεληθεί από την ποιότητα και τις τιμές μας.
Επιπροσθέτως, στόχος της είναι οι πελάτες της να απολαμβάνουν άριστη εξυπηρέτηση και aftersaleservice, καθώς επίσης τα προϊόντα να φτάνουν στον χώρο τους σε ελάχιστο χρονικό διάστημα από την στιγμή της ολοκλήρωσης της παραγγελίας

Η ‘’MY NET’’’’ θα προβληθεί στο εμπρός μέρος της φανέλας των γυναικών που αγωνίζεται στην Α2 Εθνική κατηγορία.

Προτεινόμενα Άρθρα