"Έκανα μόνο το πρώτο βήμα" (vid)

από AllAboutARIS

Ο πρώην φόργουορντ του ΑΡΗ αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στους προσωπικούς του στόχους που είναι να γίνει ένα σημαντικό στέλεχος των "μπλαουγκράνα".

Αναλυτικά τι είπε στη συνέντευξή του στο κανάλι της Μπαρτσελόνα:

Για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό: «Έχω παίξει πολλές φορές ως αντίπαλος του Παναθηναϊκού. Πλέον μιλάμε για ένα παιχνίδι επιπέδου Euroleague ενώ εγώ αγωνίζομαι σε μια άλλη ομάδα. Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ένα πολύ καλό σύνολο. Δεδομένα καλύτερο σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια. Θυμάμαι χαρακτηριστικά τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του 2014 και τις μεταξύ μας αναμετρήσεις στο Κύπελλο. Δεν τους έχω κερδίσει ποτέ! Νομίζω πως πλέον έχω μια καλή ευκαιρία!»

Για το ξεκίνημα της Μπαρτσελόνα στη σεζόν: «Είμαστε ακόμα στις αρχές της χρονιάς. Μιλάμε για τον τρίτο αγώνα μας στην Euroleague. H oμάδα μου δεν είναι 100% έτοιμη. Ακόμα μαθαίνουμε ο ένας τον άλλον. Σίγουρα πρόκειται για ένα δυνατό τεστ, όχι όμως και το πιο καθοριστικό. Ο Δημήτρης Διαμαντίδης είναι ένας από τους καλύτερους παίκτες στην Ευρώπη! Θα πρέπει να τον σταματήσουμε όμως ο Παναθηναϊκός διαθέτει πολλούς και καλούς παίκτες».

Για το που πρέπει να εστιάσει η «Μπάρτσα» και για τον Διαμαντίδη: «Δεν θα πρέπει να εστιάσουμε μόνο σε έναν παίκτη αλλά στο σύνολο. Θα πρέπει, επίσης, να κοιτάξουμε τη δική μας ομάδα. Δεν ξέρω αν ο Διαμαντίδης είναι ο καλύτερος πλέι μέικερ στην ιστορία του ευρωπαϊκού μπάσκετ. Είναι ένας θρύλος, όπως ο Χουάν Κάρλος Ναβάρο. Στην ίδια κατηγορία βρίσκονται ο Σπανούλης, ο Διαμαντίδης και πολλοί άλλοι παίκτες στην Euroleague αλλά στο είδος του δεν μπορεί να συγκριθεί με κανέναν άλλον!»

Για την δική του παρουσία στη Βαρκελώνη ως τώρα: «Είμαι πολύ περήφανος που βρίσκομαι στη Μπαρτσελόνα όμως έκανα μόνο το πρώτο βήμα. Θέλω να κερδίσω μια θέση στην ομάδα, να γίνω σημαντικό μέλος του οργανισμού που λέγεται Μπαρτσελόνα».

Προτεινόμενα Άρθρα