«Την άλλη εβδομάδα οι υπογραφές»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Βλέπει τον ΑΡΗ του μέλλοντος ο Καρυπίδς»

Στην εκπομπή «AllAboutARIS On Air» φιλοξενήθηκε ο Γενικός Γραμματέας του Ερασιτέχνη, Τάσος Οικονόμου, αναφερόμενος στην συνάντηση του ΑΣ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη, αλλά και με τους ανθρώπους της ΚΑΕ. 

Για την συνάντηση του ΑΣ με τον Θεόδωρο Καρυπίδη: «Μιλήσαμε με τον κ.Καρυπίδη και όλα πήγαν καλά. Βάλαμε αρκετά θέματα στο τραπέζι, όπως την συμφωνίας που θα υπογράψουμε. Το νομικό μας τμήματα θα επεξεργαστεί τα αιτήματα μας και θα τα υποβάλλει στον κ. Καρυπίδη, ώστε να κάνουμε Μία συνάντηση την επόμενη εβδομάδα και να οριστικοποιήσουμε την συμφωνία μας με τις υπογραφές».

Για το πλάνο του Καρυπίδη: «Βλέπει τον ΑΡΗ του μέλλοντος. Την ομάδα της επόμενης χρονιάς και φυσικά της Σούπερ Λιγκ. Εχει πολλά σχέδια στο μυαλό του, εκτός του αγωνιστικού, όπως τις υποδομές του γηπέδου».

Για το θέμα της εκκαθάρισης: «Θα αναλάβει την εκκαθάριση, απλώς θα ενημερωθεί για το σημείο που έχει φτάσει αυτή και φυσικά να είμαστε έτοιμοι όταν πρέπει, για την σύσταση της νέας ΠΑΕ».

Για τα τμήματα υποδομής: «Το θίξαμε αυτό το θέμα και το ξέρει. Ηδη έχουν δοθεί κάποια χρήματα για την ομάδα και την Πέμπτη θα ξέρουμε οριστικά. Και αυτό το κομμάτι πάντως, θα ανήκει στο ποδοσφαιρικό τμήμα».

Για την ΑΡΗΣ Εμπορική :«Είναι ένα θέμα που φυσικά τον ενδιαφέρει. Εχει να κάνει με το συμβόλαιο που υπάρχει με την ΑΡΗΣ Εμπορική. Κοιτάμε πως να ξεμπλοκαριστούμε από αυτό, κάτι που εξαρτάται από τις πολιτικές και τραπεζικές εξελίξεις. Πιστεύω θα έχουμε μία ευτυχή κατάληξη, για να μπορέσουμε να εκμεταλλευτούμε και τους εμπορικούς χώρους του Κλεάνθης Βικελίδης.

Προτεινόμενα Άρθρα