«Στο τέλος, μετράει η νίκη»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πρέπει να σκοράρουμε και στο δεύτερο ημίχρονο»

Στον βασικό στόχο του ΑΡΗ να… τελειώνει τα παιχνίδια από νωρίς στάθηκε ο Μπάμπης Παυλίδης, στις δηλώσεις του μετά την χθεσινή νίκη επί της ΑΠΕ Λαγκαδά.

Ο μεσοεπιθετικός των «κίτρινων» μίλησε για το νικηφόρο αποτέλεσμα της ομάδας και μεταξύ άλλων δικαιολόγησε την πτώση της απόδοσης της, σε ένα ακόμη δεύτερο ημίχρονο. 

Για τον αγώνα: «Μπήκαμε πολύ καλά, όπως σε κάθε ματς. Ξεκινήσαμε πολύ δυνατά. Προσπαθήσαμε να είμαστε σοβαροί και να τελειώσουμε τον αγώνα από τα πρώτα λεπτά. Το πρώτο γκολ ήρθε από ένα πέναλτι και μας έδωσε φτερά. Παίξαμε πιο άνετα, ήρθε το 2-0, σκορ που κρατήσαμε και φτάσαμε εύκολα στην νίκη. Προχωράμε…».

Για την απόδοση του ίδιου και την παρουσία του στο βασικό σχήμα για μία ακόμη φορά: «Εγώ δουλεύω όσο καλύτερα μπορώ στις προπονήσεις. Την φανέλα του βασικού, την δίνει ο προπονητής μας. Αυτός κρίνει ποιος θα παίξει και ποιος όχι και προσπαθώ να τον δικαιώνω κάθε φορά που με επιλέγει».

Για το γεγονός ότι ο ΑΡΗΣ έριξε και πάλι την απόδοση του στο δεύτερο μέρος του αγώνα: «Στόχος μας είναι να τελειώνουμε τα παιχνίδια όσο πιο νωρίς γίνεται. Από την στιγμή που σκοράρουμε εύκολα και ειδικά στο πρώτο μέρος, προσπαθούμε να κάνουμε μία συντήρηση δυνάμεων, κάτι που ζητάει και ο προπονητής μας. Ωστόσο, πρέπει να σκοράρουμε και στην επανάληψη. Στο τέλος όμως, για εμάς μετράει η νίκη».

Προτεινόμενα Άρθρα