Χαμηλές πτήσεις

από AllAboutARIS

Χωρίς να κοπιάσουν ιδιαίτερα οι παίκτες του ΑΡΗ πήραν το τρίποντο κρατώντας δυνάμεις για την διαβολοεβδομάδα που έρχεται.

ΤΖΙΝΑΡ: Είτε στο γήπεδο είτε στην κερκίδα ένα και το αυτό για τον Ισπανό που έπρεπε να φτάσουμε στο 89΄ για να κάνει έστω μια απόκρουση σε κάποιο σουτ των φιλοξενούμενων. Πιο ξεκούραστο 90λεπτο… πεθαίνεις.

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Αμέτρητες κούρσες κυρίως στο πρώτο 45λεπτο που οι κίτρινοι… έγερναν προς τα δεξιά. Κατέβασε στροφές όπως κι όλη η ομάδα στην επανάληψη.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Πολυεργαλείο. Σήμερα έπαιξε αριστερό μπακ και τα πήγε εξαιρετικά καλύπτοντας τη θέση με αξιοπρέπεια.

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Κανένα πρόβλημα για τον 34χρονο από τον Κράββαρη τον οποίο εξουδετέρωσε εύκολα. Παίζει με την εμπειρία του.

ΡΑΟΥΛ ΜΠΡΑΒΟ: Από τους παίκτες του ΑΡΗ που είχαν την μεγαλύτερη διάθεση. Αμυντικά, παίζοντας και πάλι στόπερ δεν είχε θέματα, ανέβηκε αρκετές φορές μπροστά και έδωσε το παράδειγμα με τα τρεξιματά του σε όλη την ομάδα.

ΡΟΒΑΣ: Το γνωστό παιχνίδι από το μέσο του ΑΡΗ που άπλωνε σωστά το παιχνίδι στα άκρα και δεν αντιμετώπισε προβλήματα ανασταλτικά. Κράτησε δυνάμεις στην επανάληψη.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Έπαιξε 8άρι αναλαμβάνοντας να παίρνει την πρώτη μπάλα από τον χαφ. Έτρεξε πολύ, είχε διάθεση και πάλι, ήταν μέσα στις φάσεις αλλά δεν… πάτησε αρκετά περιοχή.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Κι αυτός από τους παίκτες με διάθεση και ενέργεια τουλάχιστον στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε πρωτοβουλίες, έχασε ευκαιρίες και πέτυχε ένα καθαρά προσωπικό γκολ.

ΝΛΟΥΝΤΟΥΛΟΥ: Λίγα πράγματα από τον γάλλο που ταλαιπώρησε αρκετά την μπάλα, ήταν τις περισσότερες φορές φλύαρος και δεν απείλησε. Χρειάζεται να απειλεί πιο πολύ βοηθώντας τον εκάστοτε φορ.

ΠΟΙ: Επέστρεψε στην ενδεκάδα αλλά χωρίς να πιάσει καμία εντυπωσιακή απόδοση. Κι αυτός κράτησε δυνάμεις για την δύσκολη εβδομάδα που έρχεται με τα τρία παιχνίδια.

ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Έβγαλε ενέργεια, κυνήγησε τις φάσεις, ήταν μέσα στις ευκαιρίες που έκανε ο ΑΡΗΣ στο πρώτο ημίχρονο και εκτέλεσε ένα ωραίο  πέναλτι ανοίγοντας το σκορ.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΚΥΒΕΛΊΔΗΣ: Επαιξε μισή ώρα χωρίς να τον αισθανθεί ιδιαίτερα η αντίπαλη άμυνα.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Επαιξε στόπερ στο διάστημα που αγωνίστηκε δίχως προβλήματα.

ΝΤΟΓΟΣ: Μπήκε και αυτός στο τέλος και αν μη τι άλλο είχε κίνητρο να δείξει πράγματα. Ήταν μέσα στην καλύτερη φάση του ΑΡΗ στην επανάληψη.

Προτεινόμενα Άρθρα