Όσο χρειαζόταν…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Καπνίδης (33′) και Ντούνης (37′) τα γκολ για την ομάδα του Νίκου Αναστόπουλου

Όσο χρειαζόταν έπαιξε ο ΑΡΗΣ απέναντι στην ΑΠΕ Λαγκαδά, για να πάρει την νίκη και να διευρύνει το σερί των νικών του. Οι «κίτρινοι» επικράτησαν εύκολα με 2-0 στο παιχνίδι που άνοιξε την 6η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και έφτασαν τους 15 βαθμούς.

Ο ΑΡΗΣ δυσκολεύτηκε στο πρώτο ημίωρο, βρίσκοντας απέναντι του μία ομάδα, καθαρά προσανατολισμένη στο αμυντικό κομμάτι, με συνέπεια να μην μπορεί να βρει εύκολα τον δρόμο στην εστία του Καλογεράκη, εξ ου και οι λιγοστές φάσεις στα καρέ των φιλοξενούμενων.

Την λύση στα δύσκολα που έβαλε η ΑΠΕ Λαγκάδα έδωσε ο… Καπετανόπουλος, κάνοντας ένα αχρείαστο πέναλτι στο 32′. Ένα λεπτό αργότερα ο Καπνίδης ευστόχησε από την άσπρη βούλα για το 1-0, πετυχαίνοντας παράλληλα το τέταρτο φετινό του γκολ σε πέντε αγώνες.

Τέσσερα λεπτά αργότερα, ο Ντούνης με ένα καθαρά προσωπικό του γκολ, απλοποίησε την διαδικασία και διπλασίασε με κοντινό σουτ τα τέρμα του ΑΡΗ. Το σκορ δεν άφηνε περιθώρια για το ποιος θα ήταν ο νικητής αφού η ΑΠΕΛ παρά το γεγονός ότι οι γηπεδούχοι κατέβασαν κι άλλο στροφές στην επανάληψη, κάνοντας προφανώς συντήρηση δυνάμεων.

Είναι ενδεικτικό ότι οι φιλοξενούμενοι έκαναν μόλις ένα σουτ προς την εστία του θεατή Τζινάρ κι αυτό στο 89΄. Αυτό ουδόλως όμως δικαιολογεί τους παίκτες του Αναστόπουλου που με εξαίρεση μια φάση στο 57′ με πρωταγωνιστή τον Ντούνη που σούταρε έξω φαινόταν να κάνουν… αγγαρεία έχοντας το μυαλό τους στον επόμενο- πιο δύσκολο αγώνα- με τον Νέστο Χρυσούπολης.

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο, Γεωργιάδης, Καζναφέρης, Παυλίδης (81΄Ντογος), Ρόβας, Ντούνης (70΄ Καλογέρης), Ν΄Λουντούλου, Πόι, Καπνίδης (60΄Κυβελίδης)

ΑΠΕ Λαγκαδά (Γιάννης Παγώνης): Καλογεράκης, Βασαϊτης, Καπετανόπουλος (60΄Πολιτης), Λαβίδας, Αθανασίου, Λεμονής, Ξανθόπουλος, Τσερκέζης, Κράββαρης (67΄ Σαράφογλου), Παναγιωτούδης, Βεϊδαμενίδης (76΄ Παπαναστασίου).

Προτεινόμενα Άρθρα