Απόψε έχει ντέρμπι!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πανέτοιμος ο ΑΡΗΣ για την δεύτερη του νίκη στο πρωτάθλημα

Ο ΑΡΗΣ έχει δώσει ήδη δύο ντέρμπι, με ΑΕΚ για το Κύπελλο και με Παναθηναϊκό, όμως το μεγάλο ντέρμπι της χρονιάς, ίσως και της Μπάσκετ Λιγκ, είναι απόψε και διεξάγεται στο Αλεξάνδρειο (21:00, Libero 107,4, NS1).

ΑΡΗΣ και ΠΑΟΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους για πρώτη φορά φέτος, με τα δεδομένα όμως να έχουν αλλάξει από την τελευταία φορά που βρέθηκαν αντιμέτωποι, για τους «μικρούς» τελικούς πέρυσι. Ο ΑΡΗΣ διαθέτει φέτος σαφώς ένα πιο ποιοτικό ρόστερ και δείχνει να πατάει καλύτερα σε σχέση με τον «Δικέφαλο», ο οποίος έχει ξεκινήσει με 0/2 στο πρωτάθλημα.

Πλήρης και πανέτοιμος

Ο ΑΡΗΣ ολοκλήρωσε την προετοιμασία του χωρίς προβλήματα και με καλή ψυχολογία μετά την νίκη επί της Μπουντούσνοστ. Η συγκέντρωση θα είναι το «κλειδί» για τος «κίτρινους» στο αποψινό ντέρμπι, όπως φυσικά και η απόδοση τους στην άμυνα, στην οποία βασίζεται κυρίως το παιχνίδι τους. 

Χωρίς προβλήματα στο Αλεξάνδρειο

Το ερωτηματικό που υπήρχε τις τελευταίες ώρες στον ΠΑΟΚ, άκουγε στο όνομα του Ντάρκο Μπάλαμπαν. Ο Σέρβος ταλαιπωρείται από ένα πρόβλημα στον αστράγαλο, χθες όμως προπονήθηκε κανονικά και τέθηκε στην διάθεση του Σούλη Μαρκόπουλου, ο οποίος έχει όλους τους παίκτες στην διάθεση του για το αποψινό ντέρμπι. 

Προτεινόμενα Άρθρα