Πήρε προαγωγή ο Νέντβεντ

από AllAboutARIS

Αντιπρόεδρος της Γιουβέντους είναι με κάθε επισημότητα, πλέον, ο Πάβελ Νέντβεντ.

Ο πρόεδρος των «μπιανκονέρι», Αντρέ Ανιέλι, είχε εδώ και αρκετό καιρό στο μυαλό του να προβιβάσει στην θέση του αντιπροέδρου τον πρώην αρχηγό της Γιούβε και σήμερα έκανε πράξη την σκέψη του αυτή, ανακοινώνοντας την απόφασή του στην Γενική Συνέλευση.

«Ευχαριστώ τον πρόεδρο και όλη την διοίκηση για την εμπιστοσύνη που μου δείχνουν ώστε να συνεχίσω αυτή την εμπειρία σε ένα από τα σπουδαιότερα κλαμπ του κόσμου. Είναι τεράστια τιμή και ευθύνη για μένα. Ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη τους και όλους τους τιφόζι της Γιουβέντους, όπου κι αν βρίσκονται αυτοί». Τόνισε αρχικά ο Τσέχος και συμπλήρωσε.

«Σε αυτά τα χρόνια δεν έχω ωριμάσει μόνο εγώ ως παράγοντας αλλά και όλη η διοίκηση, καταφέρνοντας να χτίσουμε μια ομάδα που κυριαρχεί στην Ιταλία και επέστρεψε στο επίπεδο της και στην Ευρώπη. Πρέπει να πω δύο πράγματα… Αφενός, δεν είναι καθόλου εύκολο -και το κατάλαβα αυτά τα χρόνια- να περάσεις από τον αγωνιστικό χώρο στη διοίκηση ενός τόσο σπουδαίου κλαμπ και αφετέρου θα συνεχίσουμε την δουλειά για να διατηρήσουμε την Γιουβέντους στο επίπεδο που της αρμόζει και να είμαστε ξανά σε έναν από τους προσεχείς τελικούς του Champions League».

Μέχρι πρότινος, ο πρωην σταρ της “Βέκια Σινιόρα”, ήταν μέλος του Δ.Σ.

Προτεινόμενα Άρθρα