"Στήριξη στην σοβαρή προσπάθεια που γίνεται"

από AllAboutARIS

Οι Γιάννης Βένος και Γιώργος Ζήνδρος βρέθηκαν σήμερα στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ για να παραλάβουν τα διαρκείας τους

Στα γραφεία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος του ΑΡΗ βρέθηκαν σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Συλλόγου Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών της ομάδας μας, Γιάννης Βένος και ο Γιώργος Ζήνδρος, προκειμένου να παραλάβουν το πακέτο εισιτηρίων.

Οι δύο παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ, μιλώντας στο www.arisfc.gr, απηύθυναν κάλεσμα στον κόσμο της ομάδας μας να στηρίξει την προσπάθεια που γίνεται από τον Θόδωρο Καρυπίδη.

“Αυτό που έχουμε διαπιστώσει είναι ότι γίνεται σοβαρή προσπάθεια από τον κ. Καρυπίδη και τους συνεργάτες του, την οποία πρέπει να στηρίξουμε όλοι. Οι βετεράνοι ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στεκόμαστε αρωγοί σε αυτήν την προσπάθεια”, τόνισε ο Γιάννης Βένος, ενώ ο Γιώργος Ζήνδρος, από την πλευρά του, επεσήμανε:

“Πλέον έχουν αλλάξει τα πράγματα στον ΑΡΗ. Οι κινήσεις των ανθρώπων που ανέλαβαν τα ηνία του Ποδοσφαιρικού Τμήματος μάς γεμίζουν με αισιοδοξία για το μέλλον. Είμαστε σίγουροι ότι η ομάδα μας θα επιστρέψει σύντομα στη θέση που της αρμόζει και το επιβάλει η Ιστορία της”.

Γιάννης Βένος και Γιώργος Ζήνδρος κατά την παρουσία τους στα γραφεία είχαν συνάντηση με τον στενό συνεργάτη του Θεόδωρου Καρυπίδη, Σίμο Ορφανίδη, στον οποίο μετέφεραν τη στήριξη των βετεράνων στην προσπάθεια που γίνεται από τους ανθρώπους του ποδοσφαιρικού τμήματος κι ευχήθηκαν καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο που έχουν αναλάβει.

Ο κ. Ορφανίδης από την πλευρά του, τους ευχαρίστησε για την παρουσία τους και τη στήριξή τους και τους υποσχέθηκε ότι θα γίνει το καλύτερο δυνατό ώστε ο ΑΡΗΣ να επιστρέψει άμεσα και δυνατός στη Superleague.

Οι βετεράνοι θα φιλοξενούνται και φέτος σε κάθε εντός έδρας αγώνα, στο ειδικό χώρο που έχει διαμορφωθεί από πέρσι δίπλα στις σουίτες του “Κλεάνθης Βικελίδης”.

Προτεινόμενα Άρθρα