«Έσωσα τη ζωή του Όντομ»

από AllAboutARIS

Την αθωότητά της τόνισε μιλώντας στην Daily Mail Online η Μόνικα Μονρόε, η μια εκ των δύο ιεροδούλων που πέρασαν το βράδυ με τον Λαμάρ Όντομ και την επόμενη μέρα τον βρήκαν αναίσθητο στο κρεβάτι.

Η Μονρόε -όπως και η Ράιντερ Τσέρι που είχαν επιλεχθεί απ’ τον σταρ του ΝΒΑ για να περάσουν μαζί το βράδυ- ανακρίθηκαν αμέσως μετά το περιστατικό απ’ την αστυνομία της περιοχής, υποστηρίζοντας πως είδαν τον Όντομ να μπαίνει στην τουαλέτα μόνος του και άκουσαν… ρουθουνίσματα, καθώς και ότι όταν επέστρεψε στο δωμάτιο ρουφούσε την μύτη του. Πάντως δεν παραδέχτηκαν πως είδαν να υπάρχουν ναρκωτικά στον χώρο.

Το αγγλικό Μέσο επικοινώνησε με την Μόνικα Μονρόε -που βρίσκεται σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων, καθώς πρόσφατα δολοφονήθηκε ο σύντροφός της- και μίλησαν για το περιστατικό, με την ίδια να τονίζει πως νιώθει σαν να έσωσε τη ζωή του Λαμάρ Όντομ.

«Δεν πρέπει να κατηγορηθώ, γιατί δεν έκανα τίποτα κακό. Νιώθω σαν να του έσωσα τη ζωή, βρίσκοντάς τον. Το πρόσωπό μου βρίσκεται στα νέα όλου του κόσμου και υπάρχει πρόβλημα, γιατί δεν έκανα τίποτα κακό» ανέφερε και συνέχισε: «Βρήκα τον άντρα μου δολοφονημένο πριν έναν χρόνο. Μετά πυροβόλησαν το σπίτι της μητέρας μου. Κάποιος με ψάχνει, βρίσκομαι σε πρόγραμμα προστασίας μαρτύρων. Έχω μεταμορφωθεί για να μη με αναγνωρίσουν, όμως το πρόσωπό μου βρίσκεται παντού στα νέα. Έχω μεγάλο πρόβλημα».

Προτεινόμενα Άρθρα