"Ανυπομονώ να παίξω στο γεμάτο γηπεδο"

από AllAboutARIS

Ο Τζαμέλ Χάγκινς περιμένει πως και πως την αυριανή αναμέτρηση με την Μπουντούσνοστ, αναμένοντας παράλληλα βροντερό παρόν από τους φίλους του ΑΡΗ.

“Έχουμε προετοιμαστεί πολύ καλά γι’ αυτόν τον αγώνα και είμαστε έτοιμοι για την αυριανή κόντρα. Η Μπουντούσνοστ είναι μια ομάδα με ιστορία, έχει αρκετή εμπειρία στο ρόστερ της κι έναν ικανότατο πόιντ-γκαρντ, που εκεί πιστεύω πως πρέπει να επικεντρώσουμε την προσοχή μας” Είπε στην αρχή ο Αμερικάνο σέντερ.

Για την αυριανή μονομαχία με τον Σκιπάνοβιτς:

“Σίγουρα το να παίξω απέναντι σ’ ένα τόσο καλό ψηλό είναι μια πρόκληση για μένα. Ο συγκεκριμένος μου έμαθε πολλά, με βοήθησε και πιστεύω πως από εδώ και στο εξής θα παρουσιαστώ ακόμα καλύτερος και στο αμυντικό κομμάτι”.

Για το πώς βιώνει τα εντός έδρας παιχνίδια και πως περιμένει το αυριανό:

“Μου αρέσει πάρα πολύ να παίζω εδώ, σ’ ένα γεμάτο γήπεδο, όπως έγινε και στα δύο πρώτα παιχνίδια. Ανυπομονώ να το δω έτσι και στον αυριανό αγώνα”.

Για το αν έπαιξε ρόλο στην μεταγραφή του η συμμετοχή του ΑΡΗ στο Eurocup και κατά πόσο έχει ελπίδες ο ΑΡΗΣ να προχωρήσει στην διοργάνωση:

“Η συμμετοχή του ΑΡΗ στο Eurocup, μ’ επηρέασε στο ν’ αποδεχτώ την πρόταση της ομάδας. Είναι μια πολλή σημαντική διοργάνωση, μια διοργάνωση πολύ υψηλού επιπέδου, μέσα από την οποία και η ομάδα, αλλά και ο παίκτης προσωπικά, γίνεται καλύτερος.

Από εκεί και πέρα υπάρχουν πολλές καλές ομάδες στην διοργάνωση, με μεγαλύτερο προϋπολογισμό από εμάς, όμως το μπάτζετ δεν είναι αυτό που παίζει τον μεγαλύτερο ρόλο σε αυτές τις περιπτώσεις. Το πόσο δεμένη ομάδα είσαι και πόσο καλή συνοχή έχεις, είναι αυτό που μπορεί να επηρεάσει την υπόθεση πρόκριση”.

Προτεινόμενα Άρθρα