«Ανεβαίνει» σταδιακά ο Τάτος

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ρεπό αύριο για τους παίκτες

Πρόγραμμα αποκατάστασης για όσους αγωνίστηκαν χθες στο Κιλκίς και κανονική προπόνηση για τους υπόλοιπους, περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των παικτών στο Ρύσιο.

Το ευχάριστο είναι ότι ο Ανδρέας Τάτος ανεβάζει σταδιακά ρυθμούς και μέχρι την Κυριακή αναμένεται να είναι 100% έτοιμος. 

Η ενημέρωση του ποδοσφαιρικού τμήματος, αναφέρει: «Πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου περιελάμβανε το σημερινό πρόγραμμα των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ.

Όσοι αγωνίστηκαν στο χθεσινό νικηφόρο παιχνίδι με τον Εθνικό Ν. Αγιονερίου στο Κιλκίς ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης και αποθεραπείας, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν κανονικά.

Ο Νίκος Τσουμάνης (θλάση α’ προς β’ βαθμού του ορθού μηριαίου του τετρακεφάλου) ακολούθησε και σήμερα ειδικό ατομικό πρόγραμμα αποθεραπείας, ενώ ο Ανδρέας Τάτος, ο οποίος –επίσης- ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, σταδιακά ανεβάζει ρυθμό.

Αύριο, Τρίτη, οι ποδοσφαιριστές της ομάδας μας θα έχουν ρεπό. Στις προπονήσεις θα επανέλθουν την Τετάρτη (21/10) με το πρόγραμμα να περιλαμβάνει διπλή προπόνηση (πρωί-απόγευμα) στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου».

Προτεινόμενα Άρθρα