Η θρυλική γιαγιά της Νιούκαστλ βγήκε στη σύνταξη

από AllAboutARIS

Η 88χρονη Kath Cassidy βγήκε στη σύνταξη ύστερα από 52 χρόνια προσφοράς της στη Νιούκαστλ! Θρύλοι της Premier League την ευχήθηκα τώρα που βγήκαν στη συνταξιοδότηση.

Εδώ και 52 χρόνια η 88χρονη Kath Cassidy προσέφερε τσάι σε όποιον επισκέπτονταν το« «St. James’ Park».

Πλέον, θα παρακολουθεί την αγαπημένη της Νιούκαστλ από τις εξέδρες χωρίς να πρέπει να σερβίρει.

Εκείνη κι η οικογένειά της θα είναι στο κυριακάτικο (18/10) ματς με τη Νόργουιτς για να γιορτάσουν όλοι μαζί, ως οικογένεια, την προσφορά της όλα αυτά τα χρόνια και την άψογη εξυπηρέτηση που προσέφερε σε θρυλικές μορφές που πέρασαν από τις «καρακάξες», όπως οι Σερ Μπόμπι Ρόμπσον, Αλαν Σίρερ και Κέβιν Κίγκαν.

Παίκτες, προπονητές, αντίπαλοι, δημοσιογράφοι όλοι έχουν έναν καλό λόγο για τη γλυκιά Kath, η οποία ύστερα από ένα εγκεφαλικό και ένα καρδιακό επεισόδιο αναγκάζεται να αφήσει το πόστο της, με την ίδια πάντως να δηλώνει ότι αν της δινόταν η ευκαιρία να επιστρέψει, θα το έκανε ξανά.

«Δεν έχω δει φέτος την Kath αλλά τη θυμάμαι καλά από τις επισκέψεις μου με τη Μίντλεσμπρο. Πάντα χαρούμενη και φιλόξενη, σου εύχομαι τα καλύτερα στη σύνταξή σου και σ’ ευχαριστώ εκ μέρους του συλλόγου για τις εξαιρετικές σου υπηρεσίες, φτιάχνοντας το τέλειο φλιτζάνι τσάι για μένα και τους εκατοντάδες προπονητές και μέλη των media», Στιβ ΜακΛάρεν.

«Αγαπητή Kath. Καταλαβαίνω ότι βγαίνεις στη σύνταξη ύστερα από πάνω 50 χρόνια υπηρεσίας στη Νιούκαστλ. Ε μέρους όλων στην Αρσεναλ, σου στέλνουμε τις καλύτερες ευχές μας για τη συνταξιοδότησή σου. Η αφοσίωσή σου είναι απολύτως εξαιρετική και έχει αναγνωριστεί απολύτως από πολλούς στο ποδόσφαιρο. 

Στην υγειά σου και στην ευτυχία σου», Αρσέν Βενγκέρ.

«Kat, πολλά πολλά ευχαριστώ για τον τρόπο που με πρόσεχες κατά τη διάρκεια που ήμουν στο St. James Park. Οι παίκτες μπορούν να αντικατασταθούν, οι προπονητές μπορούν να αντικατασταθούν, αλλά άνθρωποι όπως εσύ Kath είναι αναντικατάστατοι. Απήλαυσε την συνταξιοδότησή σου», Κέβιν Κίγκαν.

«Ευχαριστώ Κath. Ο καθένας ξέρει ότι δύο πράγματα κάνουν έναν ποδοσφαιρικό σύλλογο – ο κόσμος κι η κυρία για το τσάι και είχαμε τους καλύτερους και στα δύο. Πάντα εκεί με μια ευγενική λέξη και ένα φιλικό χαμόγελο, δεν θα είναι το ίδιο χωρις εσένα. Καλή τύχη στη συνταξιοδότησή σου», Αλαν Σίρερ.

Προτεινόμενα Άρθρα