Τα… εντατικά του Ψηφίδη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρη εικόνα για όλα τα τμήματα θα προσπαθήσει να αποκτήσει ο Ψηφίδης μέσα στις επόμενες ημέρες

Ο Γιάννης Ψηφίδης έχει πιάσει εδώ και λίγες ημέρες δουλειά ως πρόεδρος του Ερασιτέχνη, σίγουρα όμως έχει ακόμα μέρες μπροστά του, ώστε να αποκτήσει μία πλήρη εικόνα για την κατάσταση του συλλόγου. Η για να είμαστε πιο συγκεκριμένοι, μία εβδομάδα…

Ο πρόεδρος του ΑΣ θα προσπαθήσει μέσα στις επόμενες ημέρες να ενημερωθεί λεπτομερώς για όλα τα τμήματα του συλλόγου και τις υποχρεώσεις που υπάρχουν, οικονομικές και μη. Σε αυτό ποντάρει και στην βοήθεια του Τάσου Οικονόμου, ο οποίος θήτευσε ως πρόεδρος στην προηγούμενη διοίκηση και μπορεί να συνεισφέρει στα… ιδιαίτερα του, για αυτό ζήτησε την βοήθεια του. 

Οταν γίνουν όλα τα παραπάνω, τότε θα ακολουθήσει και το ραντεβού με τον Θεόδωρο Καρυπίδη για το μνημόνιο, λογικά τις μέρες μετά την 28η Οκτωβρίου. Ετσι ώστε ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη να έχει γνώση όλων όσων αφορούν τον ΑΣ και να ξέρει τι πρέπει να… ρίξει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τον έφορο του ποδοσφαιρικού τμήματος, με την καλή διάθεση των δύο πλευρών για να τα βρουν, να είναι ήδη δεδομένη.

Προτεινόμενα Άρθρα