"Στην καλύτερη κατάσταση "

από AllAboutARIS

Ο Σοφοκλής Σχορτσανίτης παραχώρησε συνέντευξη στην ρώσικη ιστοσελίδα «Novosti.rs», τονίζοντας πως βρίσκεται στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση της τελευταίας τριετίας.

“Πέρασα πολλά χρόνια σε διαφορετικές ομάδες. Ήμουν 5 χρόνια στον Ολυμπιακό, 4 στην Μακάμπι. Είμαι πιο ώριμος πλέον. Ο πρώτος μήνας στο Βελιγράδι ήταν δύσκολος, διαφορετική προπόνηση, αλλά πλέον το απολαμβάνω. Στα αποδυτήρια υπάρχει άριστο κλίμα, οι παίκτες είναι συγκεντρωμένοι στη δουλειά τους, έχουν ακόμη πολλά να μάθουν όμως”.

Για το αν θα μπορούσε να έχει πετύχει περισσότερα στην καριέρα του: 

“Έχω πετύχει όλα όσα χρειαζόμουν. Έχω μία όμορφη οικογένεια, είμαι οικονομικά καλά. Τι άλλο να ζητήσω; Σίγουρα υπήρχαν πράγματα που θα μπορούσα να έχω πετύχει και δεν τα κατάφερα εξαιτίας δικών μου κακών επιλογών. Δε μετανιώνω για τίποτα”.

Για το βάρος του: 

“Στα 17 μου ήμουν 140 κιλά. Στο Μουντομπάσκετ το 2006 στην Ιαπωνία ήμουν 148. Έτσι είναι το κορμί μου. Κάποιες φορές δεν προπονούμαι καλά λόγω ενοχλήσεων και πρέπει να προσέχω. Ευχαριστώ πάντως τον coach Ντράγκαν Γκατσέβιτσα που κάνει καλή δουλειά μαζί μου. Βρίσκομαι στην καλύτερη κατάσταση της τελευταίας τριετίας και είμαι σίγουρος πως ο Ερυθρός Αστέρας ήταν η σωστή επιλογή για μένα”.

Προτεινόμενα Άρθρα