Ο επόμενος στόχος

από AllAboutARIS

Οι καθημερινές πράξεις της διοίκησης και το ελκυστικό ποδόσφαιρο της ομάδας του Νίκου Αναστόπουλου ο στόχος για αν επιστρέψει μαζικά ο κόσμος στο γήπεδο.

Ο ΑΡΗΣ αγωνιστικά έχει ξεκινήσει με το δεξί. Έχει ισάριθμες νίκες στα τρία παιχνίδια που έχει για το πρωτάθλημα, έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ και αυτό από λάθος εκτίμηση του Τζινάρ και συν των χρόνω, δεδομένης της ποιότητας του ρόστερ του, θα παίξει και καλύτερα και για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα μέσα σε ένα 90λεπτο.

Κάτι που είναι πολύ πιθανό να φέρει και περισσότερο κόσμο στο γήπεδο αφού αν κρίνουμε- και βάσει των αριθμών- η προσέλευση στο πρώτο παιχνίδι με φιλάθλους στο Κλεάνθης Βικελίδης δεν ήταν αυτό ακριβώς που λέμε ικανοποιητική. Κόπηκαν περίπου 2000 εισιτήρια, αριθμός που ασφαλώς επιδέχεται… βελτίωσης και μάλιστα σημαντικής. Υπάρχουν βέβαια και τα ελαφρυντικά, όπως το γεγονός ότι ήταν Τετάρτη και μάλιστα νωρίς (16:00), η πραγματικότητα όμως είναι ότι ένα κομμάτι του κόσμου, περιμένει να δει πρώτα, να πειστεί και ύστερα να πάρει την απόφαση να πάει στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Το γεγονός έχει συζητηθεί στους κόλπους του ποδοσφαιρικού τμήματος και έχει τεθεί περίπου ως ο επόμενος στόχος. Να κάνουν ό, τι περνάει από το χέρι τους ώστε να φέρουν μαζικά τον κόσμο στο γήπεδο. Η διοίκηση με τα έργα της και οι παίκτες και ο προπονητής με την ελκυστική τους εικόνα στον αγωνιστικό χώρο.

Προτεινόμενα Άρθρα