«Κανένα πρόβλημα, αν είμαστε αυτοί που πρέπει»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Το ντεμπούτο του με τον ΑΡΗ πραγματοποίησε προχθές ο 29χρονος επιθετικός

Δύσκολο χαρακτήρισε ο Λεωνίδας Κυβελίδης το παιχνίδι της Κυριακής με το Αγιονέρο, τονίζοντας όμως παράλληλα ότι εφόσον ο ΑΡΗΣ παρουσιιαστεί όπως πρέπει, δεν θα έχει πρόβλημα.

Σε δηλώσεις μετά το ματς με τους Αμπελόκηπους, ο 29χρονος επιθετικός αναφέρθηκε, πέραν του ματς στο Κιλκίς, στο ντεμπούτο του με την ομάδα και στην σημασία των νικών, σε μία ιδιαίτεργ κατηγορία όμως η Γ’ Εθνική. 

Για τον αγώνα: «Ηταν ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι, γιατί προερχόμασταν από μία δύσκολη νίκη στην Καβάλα, σε δύσκολες καιρικές συνθήκες. Ετσι έπρεπε να κερδίσουμε τους Αμπελόκηπους, για να έχει αντίκρισμα η νίκη της περασμένης Κυριακής. Φανήκαμε συγκεντρωμένοι. Κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. Ευτυχήσαμε να σκοράρουμε πολύ νωρίς. Από εκεί πέρα, ειδικά στο πρώτο ημίχρονο, τα πράγματα ήταν πιο απλά, με το δεύτερο και το τρίτο γκολ. Στη συνέχεια κάναμε μία διαχείριση, χαλαρώσαμε λίγο στο δεύτερο ημίχρονο, αλλά αυτό που μετράει είναι η νίκη και πλέον σκεφτόμαστε το επόμενο παιχνίδι, κόντρα στο Αγιονέρι».

Για το εάν θα ήθελε να συνδυάσει το ντεμπούτο του και με ένα γκολ, χάνοντας δύο ευκαιρίες για να το πετύχει: «Κάθε παίκτης το θέλει αυτό. Είχα καιρό να παίξω σε επίσημο αγώνα. Νιώθω πολύ καλά, ήθελα σίγουρα να πετύχω ένα γκολ, αλλά αυτό που μετράει είναι οι τρεις βαθμοί».

Για την σημασία της νίκης απέναντι στους Αμπελόκηπους και μάλιστα εύκολα: «Ως Αρης, κάθε νίκη που κάνεις από εδώ και πέρα, δεν δίνει στους αντιπάλους το δικαίωμα να ελπίζουν ότι μπορούν να σε πλησιάσουν». Ειδικά στο παιχνίδι της Κυριακής, ο αντίπαλος μας έχει το απόλυτο των νικών μέχρι στιγμής. Είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως όλα άλλωστε στην Γ’ Εθνική, η οποία είναι μία ιδιαίτερη κατηγορία. Αν είμαστε αυτοί που πρέπει, δεν θα έχουμε κανένα πρόβλημα».

Προτεινόμενα Άρθρα