Στο ρελαντί

από AllAboutARIS

Καλό πρώτο ημίχρονο όσο υπήρχαν δυνάμεις για τους παίκτες του ΑΡΗ. .

ΤΖΙΝΑΡ: Υπήρξαν 1-2 φορές που χρειάστηκε να επέμβει στο δεύτερο ημίχρονο όπως στην διπλή ευκαιρία του Ηρακλή και έδειξε αντανακλαστικά. Στο πρώτο ήταν θεατής.

 

ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ: Έκανε κούρσες όσο άντεξε αφού είχε τρέξει πολύ στον βούρκο της Καβάλας. Σωστά ο Αναστόπουλος τον αντικατέστησε εν όψει Αγιονερίου.

 

ΤΣΟΥΜΑΝΗΣ: Είχε αρκετές κούρσες από την αριστερή πλευρά μέχρι να μείνει κι αυτός από δυνάμεις. Τελείωσε το ματς με πρόβλημα. Είχε ένα καλό σουτ προς την εστία.  

 

ΜΕΛΙΣΣΑΣ: Έπαιξε πολύ καλά τον Χιονίδη, από τον οποίο ειδικά στον αέρα και σε επίπεδο προσωπικής μονομαχίες, κέρδισε όλες τις μάχες. Η εμπειρία του και το απλό παιχνίδι του είναι απαραίτητα. «Ηθικός» αυτουργός του τρίτου γκολ.

 

ΜΠΡΑΒΟ: Σοβαρό και μετρημένο παιχνίδι από τον πολύπειρο ισπανό που δεν αντιμετώπισε προβλήματα.

ΚΑΖΝΑΦΕΡΗΣ: Πολύ τρέξιμο και τρίτο σερί 90λεπτο για τον αρτινό που δεν έχει πάρει ανάσα. Αρχίζει και μαθαίνει τη θέση του αμυντικού μέσου ενώ στην επανάληψη έπαιξε και δεξί μπακ.

ΝΤΟΥΝΗΣ: Χάνει απίστευτη ευκαιρία στο 14΄ να πετύχει γκολ. Γενικά φάνηκε ότι χρειάζεται ακόμη λίγο χρόνο μέχρι να είναι στο 100%. Κι αυτός στην επανάληψη αντιμετώπισε μυϊκά προβλήματα.

ΠΑΥΛΙΔΗΣ: Πέτυχε το πρώτο του γκολ με τη φανέλα του ΑΡΗ και όταν βγήκε ο Τάτος έπαιξε πίσω από τον φορ. Είχε καλές στιγμές, προσπαθώντας να παίξει κάθετα αλλά υπήρχαν στιγμές που έκανε το κάτι παραπάνω.

ΤΑΤΟΣ: Ο άτυχος της ημέρας αφού αποχώρησε γρήγορα από το ματς.

ΠΟΙ: Ξεκίνησε βασικός και ανταποκρίθηκε στο ρόλο του χωρίς μάλιστα να χρειαστεί να φορτσάρει. Από δική του πάσα βάζει το πρώτο γκολ ο Καπνίδης ενώ έχασε την ευκαιρία να σκοράρει κι ο ίδιος στην επανάληψη.

 ΚΑΠΝΙΔΗΣ: Παραμένει… καυτός και σκόραρε για τρίτο σερί ματς. Είναι σε καλή κατάσταση, βελτιώνεται από παιχνίδι σε παιχνίδι και παραμένει η πρώτη επιλογή για τη θέση του φορ. Ξεκουράστηκε στην επανάληψη.

ΑΛΛΑΓΕΣ

ΡΟΒΑΣ: Κλήθηκε γρήγορα να αντικαταστήσει τον Τάτο στα χαφ και στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά καλός. Στην επανάληψη, κράτησε δυνάμεις για την Κυριακή.

ΚΥΒΕΛΙΔΗΣ: Έπαιξε σε ολόκληρο το δεύτερο ημίχρονο για να πάρει κι αυτός ρυθμό αλλά ήταν άστοχος στην τελική προσπάθεια. Έχασε δυο ευκαιρίες που για την κλάση του δεν δικαιολογούνται. Θέλει χρόνο προσαρμογής αλλά θα βοηθήσει αφού έχει καλές κινήσεις στο κουτί΄.

ΚΑΛΟΓΕΡΗΣ: Μπήκε στην επανάληψη και έκανε αυτό που ξέρει καλά. Να πρεσάρει και να κλείνει χώρους.

 

Προτεινόμενα Άρθρα