Φαβορί ο Ψηφίδης

από AllAboutARIS

Λύνεται ο γόρδιος δεσμός στον ερασιτέχνη με τον πρώην Πρόεδρο της ΠΑΕ να μπαίνει μπροστά.

Νέα διοίκηση στον ερασιτέχνη θα αποκτήσει κατά τα φαινόμενα σήμερα ο ΑΡΗΣ. Μετά από δυο διακοπείσες γενικές συνελεύσεις η 3η που θα γίνει σήμερα (ως συνέχεια των προηγούμενων) θα είναι και… φαρμακερή. Ο Γιάννης Ψηφίδης εμφανίζεται αυτή τη στιγμή το ακλόνητο φαβορί να είναι αυτός που μαζί με άλλα 14 άτομα θα προταθεί για τη νέα διοίκηση ειρηνοδικείου και θα ηγηθεί από τη θέση του Προέδρου της νέας προσπάθειας όπως είχε γράψει το AllAboutARIS. http://www.allaboutaris.com/erasitexnis/60147/psifidis-gia-proedros

Ο πρώην Πρόεδρος της ΠΑΕ έχει τα τελευταία 24ωρα αλλεπάλληλες επαφές με μέλη που θα πλαισιώσουν το σχήμα και θα γίνουν γνωστά σήμερα και το μόνο σίγουρο είναι ότι στη διοίκηση θα είναι ο Παναγιώτης Αλεξανδρίδης ή ο γιος του ενώ ο Τάσος Οικονόμου θα παραμείνει αλλά από τη θέση του γενικού γραμματέα.

Ο Γιάννης Ψηφίδης ενώπιον των μελών αναμένεται να παρουσιάσει και το πλάνο που έχει καταρτίσει για τον ερασιτέχνη και την βιωσιμότητα των τμημάτων του που εν πολλοίς περιέγραψε στην επιστολή που έστειλε στον Α.Σ την περασμένη εβδομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα