Κερδίζει και προχωράει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Πλήρεις οι «κίτρινοι» για το πρώτο φετινό διπλό

Ετοιμος να… ανοίξει λογαριασμό στα φετινά «διπλά» είναι ο ΑΡΗΣ, ο οποίος στς 16:00 αντιμετωπίζει στην Καβάλα την ομώνυμη ομάδα, για την 3η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Μετά την νικηφόρα πρεμιέρα απέναντι στν Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, οι «κίτρινοι» θέλουν να δώσον συνέχεια στις νίκες και να κάνουν ξεκάθαρο ότι αποτελούν το Νο1 φαβορί για την άνοδο, απέναντι στην μόνη ομάδα που φιλοδοξεί να αποδείξει το αντίθετο.

Με δύο νέα πρόσωπα

Ο ΑΡΗΣ βρίσκεται από χθες στην Καβάλα, όπου ταξίδεψε με δύο νέα πρόσωπα, σε σχέση με το ματς της πρεμιέρας. Συγκεκριμένα, οι Γιάννης Σιδεράκηςκαι Λεωνίδας Κυβελίδης συμπεριλήφθηκαν για πρώτη φορά σε αποστολή της ομάδας, δύσκολα όμως θα ξεκινήσουν στο βασικό σχήμα. Και αυτό, διότι ο Νίκος Αναστόπουλος αναμένεται να ξεκινήσει σχεδόν την ίδια ενδεκάδα με τον αγώνα της πρεμιέρας. Η μόνη αλλαγή που λογικά θα υπάρξει, θα είναι του Ντούνη αντί του Πόι στο ένα άκρο της επίθεσης, ενδεχομένως όμως να χρησιμοποιηθεί και ο Παυλίδης.

Η αποστολή του ΑΡΗ: Τζινάρ, Σιδεράκης, Ραούλ Μπράβο, Πόι, Ν’ Λουντούλου, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Τάτος, Σαμαράς, Ρόβας, Καλογέρης, Καπνίδης, Κωνσταντινίδης, Καζναφέρης, Ντούνης, Μελισσάς, Παυλίδης, Κυβελίδης, Ντόγος, Μαζουλουξής.

Ο… τελικός της Καβάλας

Οι «αργοναύτες» αντιμετωπίζουν το σημερινό ματς ως… τελικό, τουλάχιστον όπως φάνηκε από την στάση τους ολόκληρη την εβδομάδα. Στην Καβάλα βλέπουν το ματς με τον ΑΡΗ ως μία ευκαιρία να του «κόψουν» βαθμούς, στο πλαίσιο του πολύ δύσκολου έργου που έχουν φέτος, δηλαδή να διεκδικήσουν την άοδο. Ο Κώστας Ανυφαντάκης, όπως και ο Νίκος Αναστόπουλος, δεν αντμετωπίζει αγωνιστικά προβλήματα.

Προτεινόμενα Άρθρα