Πρεμιέρα για το γυναικείο ποδόσφαιρο

από AllAboutARIS

Η ποδοσφαιρική ομάδα γυναικών του ΑΡΗ αντιμετωπίζει την Κυριακή στις 13:30 τον Ατρόμητο στο Περιστέρι για την 1η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α’ Εθνικής.

Με μια απογευματινή προπόνηση στις 9/10/2015 στο γήπεδο των Planet Fc,στο Αγρόκτημα Θέρμης,ολοκληρώθηκε η προετοιμασία των κοριτσιών του ΑΡΗ για τον αγώνα με τον Ατρόμητο Περιστερίου, που θα γίνει στις 11/10/2015 στις 13:30 στο γήπεδο του Ηφαίστου Περιστερίου,στην Αθήνα,στο πλαίσιο της πρώτης αγωνιστικής της Α Εθνικής 2015-2016.

Η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο από το Κλεάνθης Βικελίδης στις 10/10/2015 στις 13:30 με προορισμό την Αθήνα,όπου θα διανυκτερεύσει σε γνωστό ξενοδοχείο.
Μετά το τέλος του αγώνα στις 11/10/2015 η αποστολή θα αναχωρήσει με λεωφορείο με προορισμό την Θεσσαλονίκη.

Ο νέος προπονητής του ΑΡΗ ο Κώστας Ηπειρώτης δεν αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα και οι κίτρινες θα τα δώσουν όλα για να πάρουν τους τρεις βαθμούς της νίκης.

Μετά την προπόνηση ο Κώστας Ηπειρώτης,ανακοίνωσε την αποστολή που αποτελείται από 18 ποδοσφαιρίστριες,οι οποίες είναι οι εξής:

Εύη Γαβριηλίδου,Ραφαέλα Ψάλτη,Αλεξάνδρα Γιαμαλή,Ευαγγελία Μαντατζή,Ελένη Βουτσά,Αναστασία Μίχου,Χαρά Νεοφύτου,Ρία Κολλήγα,Νένα Τερζοπούλου,Εύα Αργυροπούλου,Κυριακή Μαυροπούλου,Αναστασία Σπυριδωνίδου,Αγγελική Κεχαγιά,Ιωάννα Καλογεροπούλου,Άννα Κωνσταντινίδου,Ελένη Τσιακλίδου,Χρύσα Βαμπούλα,Κέλλυ Τσιτσιά.

Προτεινόμενα Άρθρα