Προβάδισμα σε Ντούνη

από Νίκος Παπαδόπουλος

Δοκίμασε και Παυλίδη ο Αναστόπουλος στις πλευρές

Με μία μόλις αλλαγή φαίνεται ότι θα παρατάξει ο Νίκος Αναστόπουλος τον ΑΡΗ απέναντι στην Καβάλα, σε σχέση με την ενδεκάδα που ξεκίνησε στον αγώνα της προηγούμενης εβδομάδας με την Κρύα Βρύση.

Ο Μάρκος Ντούνης έχει αυτή την στιγμή το προβάδισμα για μία θέση στα άκρα της επίθεσης, αντί του Μάουρο Πόι. Ο Αργεντινός ήταν ο παίκτης που υστέρησε περισσότερο από τους υπόλοιπους στο παιχνίδι της πρεμιέρας. Δεν έδειξε στο γήπεδο αυτά που περιμένει ο Αναστόπουλος, ειδικά στην πλευρά και για αυτό ο Ντούνης φαίνεται ότι έχει τον πρώτο λόγο, μετά και την εμφάνιση του κόντρα στην Κρύα Βρύση και το γκολ που πέτυχε, αν και ανέτοιμος. Βέβαια και ο Ντούνης δεν θα πρέπει να θεωρηθεί 100% σίγουρος, αφού ο «Αναστό» δοκίμασε χθες στις πλευρές και τον Παυλίδη, ο οποίος τα επίσης πολύ καλά την περασμένη εβδομάδα.

Οσον αφορά την υπόλοιπη ενδεκάδα, αναμένεται να είναι η ίδια με το ματς κόντρα στην Κρύα Βρύη. Δηλαδή ο Τζινάρ θα είναι στο τέρμα και την τετράδα της άμυνας θα αποτελούν οι Γεωργιάδης, Μελισσάς, Ραούλ Μπράβο και Τσουμάνης. Στα χαφ θα είναι οι Ρόβας-Καζναφέρης, ο Ν’ Λουντούλουυ θα παραμείνει στις πλευρές, όπως και ο Καπνίδης στην επίθεση μπροστά από τον Τάτο. 

Προτεινόμενα Άρθρα