«Στα μετόπισθεν το αδύναμο σημείο της Καβάλας»

από Νίκος Παπαδόπουλος

«Πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ»

Το προφίλ της Καβάλας σκιαγράφησε ο Μπάμπης Χρυσοστομίδης, μιλώντας στον «Libero 107,4» και την εκπομπή «AllAboutARIS On Air».

Ο προπονητής του Εβρου Σουφλίου αντμετώπισε την προσεχή αντίπαλο του ΑΡΗ την 1η αγωνιστική και στάθηκε στην αδυναμία της στα μετόπισθεν.

Αναλυτικά: 

Για την Καβάλα: «Είναι μία καλή ομάδα. Εχει οργανωθεί και ο προγραμματισμός της έγινε για να πρωταγωνιστήσει. Στο μυαλό τους είχαν ότι ο ΑΡΗΣ θα ανέβει. Μαζί με την Δράμα, είναι οι τρεις ομάδες που θα διεκδικήσουν την άνοδο »

Για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της Καβάλας: «Από το κέντρο και μπροστά, είναι πολύ καλή. Αντίθετα, το αδύναμο της σημείο είναι στα μετόπισθεν. Εχει παίκτες όπως ο Παππάς και ο Καζάκης, οι οποίοι είναι έμπειροι. Ο ΑΡΗΣ πρέπει να προσέξει, αφού αποτελεί και πρόκληση για κάθε ομάδα».

Για το πως περιμένει την Καβάλα απέναντι στον ΑΡΗ :«Σίγουρα η Καβάλα θα προσεγγίσει διαφορετικά τον αγώνα με τον ΑΡΗ, σε σχέση με το δικό μας παιχνίδι».

Για τη διαφορά του περσινού ΑΡΗ με τον φετινό: «Πέρυσι είχε πολλά διοικητικά προβλήματα. Φέτος οργανώθηκε καλύτερα. Εχει ένα πολύ ποιοτικό ρόστερ, με μεγάλα ονόματα. Πρέπει όμως να το δείξει και μέσα στο γήπεδο».

Για το γεγονός οτι η Καβάλα είναι καλύτερα προετοιμασμένη ως ομάδα: »Εχει προβάδισμα, γιατί ξεκίνησε νωρίτερα προετοιμασία και έδωσε αρκετά φιλικά παιχνίδια. Ο ΑΡΗΣ ευνοήθηκε από την καθυστέρηση στην έναρξη του πρωταθλήματος. Το προβάδισμα της Καβάλας όμως, ο ΑΡΗΣ το ισοσταθμίζει με την εμπειρία των παικτών του

Για τις κλειστές άμυνες που θα βρει ο ΑΡΗΣ απέναντι του: «Είτε παίζει εντός είτε εκτός, όλες οι ομάδες θα τον περιμένουν πίσω. Οποια ομάδα προσπαθήσει να ανοιχτεί, θα έχει πρόβλημα».

Για τους στόχους του Εβρου Σουφλίου: «Τα δεδομένα για τις ακριτικές ομάδες, είναι πάντα δύσκολα. Οι άνθρωποι της ομάδας έχουν μεράκι και όρεξη. Προσπαθούμε να σώσουμε την κατηγορία και κάνουμε μία καλή προσπάθεια, παρά τα προβλήματα που έχουμε. Η ομάδα είναι καλή και κάθε μέρα που περνάει, θα γινόμαστε καλύτεροι».

Προτεινόμενα Άρθρα