Καταλήγει σε Ιντζίδη

από AllAboutARIS

Ο Χρήστος Ιντζίδης κατέθεσε προσφυγή για να κερδίσει την ελευθερία του από την Παναχαϊκή και να συνεχίσει την καριέρα του στον ΑΡΗ.

Στα πλάνα του Νίκου Αναστόπουλου ήταν η ενίσχυση της αμυντικής γραμμής του ΑΡΗ, επιθυμία που είχε εκφράσει στους συνεργάτες του και φυσικά στον επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος, Θόδωρο Καρυπίδη.

Ο “Αλενατόρε” φαίνεται να καταλήγει στην περίπτωση του Χρήστου Ιντζίδη τον οποίο γνωρίζει από την κοινή παρουσία τους στον Πλατανιά. Ο 22χρονος αμυντικός αγωνίστηκε πέρσι στη Football League με τον Ολυμπιακό Βόλου και την Παναχαϊκή, ενώ έχει καταθέσει προσφυγή κατά της αχαϊκής ομάδας. Αυτή θα εκδικαστεί σύμφωνα με πληροφορίες άμεσα, στις αρχές της επόμενης εβδομάδας κι έτσι ανοίγει ο δρόμος για την ένταξή του στο ρόστερ του ΑΡΗ.

Ο Ιντζίδης έχει αγωνιστεί και στη Superleague με τη φανέλα του Πλατανιά και του Λεβαδειακού και θα δώσει βάθος στη γραμμή των στόπερ και θα δώσει τη δυνατότητα στον Νίκο Αναστόπουλο να χρησιμοποιήσει ενδεχομένως σε κάποιους αγώνες τον Ραούλ Μπράβο στο αριστερό άκρο της άμυνας όπου πέρα από τον Νίκο Τσουμάνη δεν υπάρχει άλλη εναλλακτική λύση μετά την επικείμενη αποχώρηση του Μίλτου Λιόνη.