Αποφασίζει η ΓΓΑ

από AllAboutARIS

Απαντάται σήμερα το ερώτημα για την μετακίνηση στην Καβάλα.

Η Γενική Γραμματεία Αθλητισμού αναμένεται σήμερα να κοινοποιήσει την απόφασή της στην Αστυνομική Διεύθυνση Καβάλας. Μέχρι χθες δεν υπήρχε επίσημη ενημέρωση, κάτι που σημαίνει πως ο κόσμος του ΑΡΗ θα μάθει σήμερα, εάν μεταβεί οργανωμένα, προκειμένου να παρακολουθήσει την πρώτη εκτός έδρας αναμέτρηση για τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Εκτός της απόφασης της Γ.Γ.Α., βέβαια, αναμένεται και το αίτημα του ποδοσφαιρικού τμήματος των «κίτρινων», σχετικά με τον ακριβή αριθμό εισιτηρίων που θα ζητήσουν από τους «Αργοναύτες», κάτι που, κατά πάσα πιθανότητα, θα συμβεί εντός της ημέρας. Ωπως τονίζουν και σε δημόσιες τοποθετήσεις τους οι άνθρωποι της ομάδας της Καβάλας, οι οπαδοί του ΑΡΗ θα καταλάβουν τη θύρα 10 του «Ανθή Καραγιάννη», ενώ θα υπάρχουν ανοιχτά εκδοτήρια, ώστε να εξυπηρετηθούν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Οπως και να’ χει, οι παίκτες του Νίκου Αναστόπουλου θα έχουν τη συμπαράσταση, από την εξέδρα, τη βοήθεια της οποίας στερήθηκαν το περασμένο Σάββατο, στον αγώνα με αντίπαλο τον Απόλλωνα Κρύας Βρύσης.

Προτεινόμενα Άρθρα