"Απίστευτη η ατμόσφαιρα στο Παλέ"

από AllAboutARIS

Ο Τζερέλ ΜακΝίλ δήλωσε εντυπωσιασμένος από την ατμόσφαιρα στο Παλέ και τόνισε ότι παρά την κακή βραδιά στην οποία βρέθηκε, δεν χάνει την αυτοπεποίθησή του.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο AllAboutARIS ο Τζερέλ ΜακΝίλ:

Για τον αγώνα: “Ήταν ένα σκληρός αγώνας. Ήταν σημαντικός τόσο για μας όσο και για τον κόσμο και είμαστε χαρούμενοι που καταφέραμε και πήραμε την νίκη και την πρόκριση στην επόμενη φάση. Για μένα και τους περισσότερους συμπαίκτες μου ήταν η πρώτη μας γεύση από την Ελλάδα και θα μας βοηθήσει στον επόμενο αγώνα με τον Παναθηναϊκό. Ήταν καλό που αγωνιστήκαμε σε ένα τόσο σκληρό και δύσκολο παιχνίδι τόσο νωρίς στη σεζόν και είναι ακόμα καλύτερο το γεγονός ότι καταφέραμε να πάρουμε και τη νίκη”.

Για την προσωπική του απόδοση: “Δεν βρέθηκα σε καλή μέρα σήμερα. Έχασα αρκετά εύκολα σουτ που συνήθως βάζω, όμως δεν με απασχολεί ιδιαίτερα. Είμαι ένας τύπος παίκτη που ποτέ δεν χάνω την αυτοπεποίθησή μου, ακόμα και σε κακές βραδιές όπως η σημερινή προσπαθώ να κάνω ότι μπορώ να βοηθήσω την ομάδα μου να κερδίσει. Στο τέλος του αγώνα και όταν ήμασταν πίσω με έναν πόντο ήθελα τη μπάλα στα χέρια μου κι έβαλα το καλάθι που μας έδωσε το προβάδισμα”.

Για το κάρφωμα του Χάγκινς: “Το μόνο που κατάφερε ήταν να καθυστερήσει το παιχνίδι για περίπου μιάμιση ώρα (γέλια). Ο Τζαμέλ ήταν εξαιρετικός, έπαιξε πολύ καλά τόσο στην άμυνα όσο και στην επίθεση και για μένα ήταν ο πολυτιμότερος παίκτης μας. Έβγαλε πολλή ενέργεια στο παρκέ και το κάρφωμα μας γύρισε λίγο μπούμερανγκ γιατί είχαμε αρχίσει να βρίσκουμε ρυθμό. Ήταν όμως εξαιρετικός και μακάρι να παίξει το ίδιο καλά την Κυριακή με τον Παναθηναϊκό”.

Για τη στήριξη του κόσμου και το μήνυμά του σε αυτούς: “Ήταν απίστευτο. Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλαθλοί μας ήταν εξαιρετική. Δεν σταμάτησαν να τραγουδούν καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, ακόμα και στη διακοπή. Ήταν πολύ σημαντική η στήριξή τους και έπαιξαν πολύ μεγάλο ρόλο στη νίκη γιατί δημιούργησαν ατμόσφαιρα που δυσκόλεψε τους αντιπάλους. Θέλω να τους πω να συνεχίσουν να μας υποστηρίζουν έτσι σε κάθε αγώνα κι εμείς από την πλευρά μας θα κάνουμε ότι μπορούμε για να πάρουμε όσες περισσότερες νίκες γίνεται”.

Προτεινόμενα Άρθρα