Τελικά ήταν λιγότεροι

από AllAboutARIS

Οι αριθμοί που έδινε στη δημοσιότητα η Άρσεναλ για την προσέλευση των οπαδών της στο «Έμιρεϊτς» καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης σεζόν, ήταν κάπως… μαγειρεμένα!

Οι «κανονιέρηδες», σχεδόν σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι, τόσο για τις εγχώριες διοργανώσεις όσο και για το Τσάμπιονς Λιγκ, ανακοίνωναν sold out, βασιζόμενοι στην κίνηση των εισιτηρίων και τη διάθεσή τους προς τον κόσμο τις ημέρες πριν από τα ματς.

Ωστόσο, έρευνα που πραγματοποίησε η Αστυνομία Metropolitan, έδειξε ότι ήταν κάπως… τσιμπημένα τα νούμερα που έδινε στη δημοσιότητα ο λονδρέζικος σύλλογος. Πιο συγκεκριμένα, αποδείχθηκε ότι σε σύνολο, στις 19 εντός έδρας αναμετρήσεις στην περσινή Πρέμιερ Λιγκ, μετρήθηκαν περί τις 21.953 οπαδοί… δίχως να έχουν φτάσει ποτέ στο γήπεδο!

Ο λόγος; Το γεγονός πως ναι μεν είχαν πωληθεί τα εισιτήρια, αλλά αυτό ήταν το μοναδικό που υπολόγιζαν στην Άρσεναλ και όχι αν όντως αυτοί οι οπαδοί έδιναν το «παρών» στο γήπεδο την ημέρα του αγώνα.

Οπότε, αρκετοί από εκείνους που τελικά δεν κατάφερναν να παρακολουθήσουν από κοντά τα ματς, μετρούνταν κανονικά από τη διοίκηση!  

Προτεινόμενα Άρθρα