"Δεν έχει δείξει ακόμα τις πραγματικές του δυνατότητες"

από AllAboutARIS

Ο μάνατζερ του Γιάννη Σιδεράκη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» στον «Libero 107,4» και μίλησε για τον νεοαποκτηθέντα τερματοφύλακα του ΑΡΗ και τις εντυπώσεις του από τις συνομιλίες με τον Θόδωρο Καρυπίδη.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Στράτος Θαθαλιός στην εκπομπή «AllAboutARIS ON AIR» στον «Libero 107,4»:

Για την ολοκλήρωση της μετακίνησης του Σιδεράκη: «Έδειχνε από την αρχή ότι θα έχει ευτυχή κατάληξη το θέμα. Λίγο το όνομα του Καρυπίδη, λίγο ο ΑΡΗΣ και το γεγονός ότι δείχνει να βρίσκεται σε καλό δρόμο, όλα αυτά έπαιξαν το ρόλο τους. Καταλυτικότατο ρόλο έπαιξε και ο χαρακτήρας του Γιάννη (σ.σ. Σιδεράκη) και οι κινήσεις καλής θέλησης που έκανε τόσο με τον ΑΡΗ όσο και με την Καλλονή. Το θέμα είναι πλέον τυπικό. Έχει υπογραφεί η λύση του συμβολαίου του. Το μόνο που απομένει είναι να επικυρωθεί από όλες τις πλευρές η μετακίνησή του στον ΑΡΗ. Έχει ξεκινήσει ένας αγώνας δρόμου γι’ αυτό και πιστεύω ότι εκτός απροόπτου θα είναι στην αποστολή του ΑΡΗ στον επόμενο αγώνα».

Για το γεγονός ότι ο Σιδεράκης έφυγε από την Καλλονή μετά από ελάχιστο χρονικό διάστημα μετά την υπογραφή τους συμβολαίου του εκεί: «Η αλήθεια είναι ότι το όνομα του Καρυπίδη έδωσε κίνητρο σε πάρα πολλούς ποδοσφαιριστές. Έστειλε το μήνυμα ότι ο ΑΡΗΣ πάει να ξαναγίνει μεγάλος. Σε αυτή την προσπάθεια, οι ποδοσφαιριστές που έμαθαν για το ενδιαφέρον του ΑΡΗ έκαναν ότι περνούσε από το χέρι τους ώστε να μπορέσουν να πάρουν μεταγραφή εδώ. Εκτός από τον Σιδεράκη, υπάρχει κι άλλη μία περίπτωση στα σκαριά κι έχουν ξεκινήσει οι διαδικασίες. Ο Γιάννης επέλεξε την Καλλονή γιατί του μεταφέρθηκε από τους ανθρώπους της Καλλονής ότι ο Χογκ πάει πολύ καλά και μπορεί να πάρει μεταγραφή τον Ιανουάριο. Οπότε, αυτός θα ήταν η πρώτη επιλογή της Καλλονής στη θέση του τερματοφύλακα. Ο Γιάννης όμως βλέποντας ότι ίσως χρειαστεί να περιμένει κάποιους μήνες ώστε να αγωνιστεί και ότι ο ΑΡΗΣ δυναμώνει από τώρα, έκανε ότι μπορούσε για να έρθει στην ομάδα».

Για την ποιότητα του Σιδεράκη: «Όταν αγωνιζόταν στον Πανιώνιο, έφτασε μέχρι τον προθάλαμο της Εθνικής. Είναι ένας τερματοφύλακας που πιστεύω ότι δεν έχει δείξει ακόμα αυτά που μπορεί. Έχει πολύ μεγαλύτερες ικανότητες και τώρα που μπορεί να ασχοληθεί μόνο με το ποδόσφαιρο και βρίσκεται σε μία ομάδα που πραγματικά τώρα ξεκινάει μία μεγάλη πορεία, θα δείξει τις πραγματικές του δυνατότητες».

Για τον Θόδωρο Καρυπίδη: «Έχω να πω ότι μιλάμε για έναν άνθρωπο που έχει όραμα για τον ΑΡΗ. Είναι πολύ φιλόδοξος, πολύ σοβαρός σαν επιχειρηματίας και σαν άνθρωπος και μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση το πόσο καταρτισμένος είναι όσον αφορά το ποδόσφαιρο. Δεν ονειροβατεί και καταλαβαίνει ότι έχει αναλάβει ένα μεγάλο πλοίο. Δείχνει τη διάθεση να το διαχειριστεί σωστά. Δεν κάνει τρελά πράγματα και κινήσεις εντυπωσιασμού. Καθημερινά προσπαθεί να κάνει τον ΑΡΗ σιγά σιγά τον παλιό ΑΡΗ του παρελθόντος. Δύσκολα θα αποτύχει».

Για τον Αναστόπουλο: «Κι αυτός μόλις αντιλήφθηκε ότι πάει να γίνει κάτι σοβαρό στον ΑΡΗ, παράτησε κάθε πιθανότητα και συζητήσεις με άλλες ομάδες ώστε να αναλάβει την τεχνική τους ηγεσία και ήρθε στον ΑΡΗ. Δεν το σκέφτηκε καθόλου και η όλη καθυστέρηση στη συμφωνία του με τον ΑΡΗ οφειλόταν σε καθαρά διαδικαστικά πράγματα. Η παρουσία του Καρυπίδη έπαιξε ρόλο και στη δική του περίπτωση».

Προτεινόμενα Άρθρα