"Θέλουμε τον κόσμο του ΑΡΗ στο γήπεδο"

από AllAboutARIS

Ο πρόεδρος της διοικούσας επιτροπής της Καβάλας μίλησε για τον αγώνα με τον ΑΡΗ και τη μετακίνηση των κίτρινόμαυρων φιλάθλων.

Αναλυτικά τα όσα είπε ο Θεόδωρος Μήτρας στην εκπομπή “AllAboutARIS ON AIR” στον “Libero 107,4”:

Για την ημέρα διεξαγωγής του αγώνα: «Ο αγώνας θα γίνει την Κυριακή. Ο ΑΡΗΣ είχε καταθέσει πρόταση να διεξαχθεί ο αγώνας το Σάββατο λόγω του αγώνα μπάσκετ με τον Παναθηναϊκό. Το πρόβλημα είναι ότι το Σάββατο παίζει η Καβάλα αγώνα στο μπάσκετ, οπότε δεν θα μπορούσε να γίνει αποδεκτή αυτή η πρόταση».

Για τα εισιτήρια και τη μετακίνηση των φιλάθλων του ΑΡΗ: «Υπάρχει ένα αίτημα από την Αστυνομία προς τη ΓΓΑ να μην υπάρξει οργανωμένη μετακίνηση. Δεν έχει υπάρξει ακόμα απάντηση σε αυτό το αίτημα, αλλά νομίζω ότι αυτό θα γίνει Τετάρτη ή Πέμπτη. Όσον αφορά τα εισιτήρια που έχει ζητήσει ο ΑΡΗΣ, δηλώνω υπεύθυνα ότι δεν υπάρχει αίτημα σχετικά με τον αριθμό εισιτηρίων ούτε επίσημα, ούτε ανεπίσημα. Εξάλλου θα πρέπει να γίνει πρώτα η σύσκεψη. Σήμερα λοιπόν πραγματοποιήθηκε η σύσκεψη και περιμένουμε την πλευρά του ΑΡΗ να μας γνωστοποιήσει τον αριθμό εισιτηρίων που επιθυμεί όμως υπάρχει αυτό το αίτημα της Αστυνομίας που καθυστερεί την όλη διαδικασία. Θα λειτουργήσει πάντως εκδοτήριο για όσους φίλους του ΑΡΗ θελήσουν να ταξιδέψουν στην Καβάλα μεμονωμένα».

Για την αρνητική εισήγηση της Αστυνομίας στις οργανωμένες μετακινήσεις: «Αυτή είναι μία μεγάλη πληγή. Τα ποδοσφαιρικά ματς είναι όμορφα με την παρουσία κόσμου και των δύο ομάδων και μακάρι κάποτε αυτό να το πετύχουμε. Η Καβάλα είναι μία φιλόξενη πόλη, θέλουμε να έρθει ο κόσμος του ΑΡΗ. Θα υπάρξει ειδική θύρα και εκδοτήριο για αυτό το σκοπό. Δεν θα υπάρξει κανένα πρόβλημα . Οι μετακινήσεις του κόσμου του ΑΡΗ είναι μαζικότατες και πολύ κίτρινες. Το ίδιο θέλουμε να γίνει και στην Καβάλα».

Για την τιμή των εισιτηρίων: «Θα είναι στα 10 ευρώ. Είναι ακριβώς ίδια τιμή με αυτή των εισιτηρίων για τους φιλάθλους της Καβάλας».

Για το γεγονός ότι το παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων έρχεται νωρίς: «Η Καβάλα είχε σε σχέση με τον ΑΡΗ μία πολύ πιο μακρά προετοιμασία. Έγινε σωστή δουλειά στην ομάδα. Προσωπικά πιστεύω ότι ο ΑΡΗΣ αδικήθηκε με όσα έγιναν αυτό το καλοκαίρι. Δεν θα έπρεπε να βρίσκεται στην Γ’ Εθνική αλλά στη Football League. Ο ΑΡΗΣ είναι μία μεγάλη ομάδα και η ποιότητα των ποδοσφαιριστών του είναι τεράστια».

Για το αν η Καβάλα θα είχε καλύτερη τύχη να πετύχει την άνοδο αν δεν είχε αντίπαλο τον ΑΡΗ: «Φυσικά, η Καβάλα έχει στόχο να παίξει καλό ποδόσφαιρο και να πρωταγωνιστήσει. Πιστεύω ότι η Καβάλα μαζί με τον ΑΡΗ και ίσως κάποιες άλλες ομάδες θα είναι αυτές που θα πρωταγωνιστήσουν στο φετινό πρωτάθλημα».

Για το φετινό πρωτάθλημα: «Είναι ένα σκληρό και δύσκολο πρωτάθλημα. Η Γ’ Εθνική είναι ένας μαραθώνιος μακριά από κάμερες σε δύσκολα γήπεδα με κακούς αγωνιστικούς χώρους. Ελπίζω οι παίκτες να έχουν υγεία και οι παράγοντες να έχουν γερό στομάχι. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο. Παίζει πολύ μεγάλο ρόλο και το οικονομικό. Η Καβάλα είναι μία ομάδα που πληρώνει στην ώρα της και κανείς δεν έχει παράπονο».

Για τη δυναμικότητα της Καβάλας: «Έχουμε κάνει κάποιες καλές μεταγραφές όπως ο Καζάκης, ο Λιόλιος που αγωνίστηκε πέρσι στον ΑΡΗ, ο Χάρης Παππάς, ο Παληγεώργος που είναι εγνωσμένης αξίας. Γενικώς, έχουμε μία ομάδα υψηλού επιπέδου».

Για το ρόστερ του ΑΡΗ: «Ο ΑΡΗΣ δεν διαθέτει σε καμία περίπτωση ρόστερ Γ’ Εθνικής. Τα ρόστερ και τα μπάτζετ όμως δεν παίζουν ποδόσφαιρο».

Για την προσέλευση του κόσμου που περιμένει: «Εξαρτάται και από τον καιρό. Είναι ένα μεγάλο παιχνίδι και ο κόσμος ζει για τέτοιους αγώνες. Προσωπικά θέλω να έρθει ο κόσμος και του ΑΡΗ. Θέλω να απολαύσουν όλοι το παιχνίδι και να περάσουν ωραία».

Προτεινόμενα Άρθρα