Από συζητήσεις καλά πάμε…

από AllAboutARIS

Παραμένει το αδιέξοδο στον Α.Σ.

Ακέφαλος για δεύτερη συνεχή εβδομάδα έχει μείνει στην ουσία ο ΑΡΗΣ μετά την αναμενόμενη χθες νέα διακοπή της Γ.Σ. Το ενδιαφέρον κάποιων παραμένει φιλολογικό και αναλώνεται σε ατέρμονες συζητήσεις χωρίς ουσία αδού λείπει η κεντρική ιδέα που είναι ασφαλώς ένα όνομα που θα ενώσει και θα εκφράσει όλους τους αρειανούς. 

Δυο είναι τα ερωτηματικά εν όψει της επόμενης Γ.Σ του ερασιτέχνη με θέμα την επιλογή των προσώπων που θα συνθέσουν το νέο Δ.Σ. Το πρώτο αφορά τη διάθεση που θα υπάρξει από τα μέλη να μπουν σε μια νέα διοίκηση που θα κληθεί να αντιμετωπίσει μια σειρά από σημαντικά προβλήματα που ταλανίζουν τον ερασιτέχνη. Μέχρι στιγμής οι προσπάθειες δεν στέφθηκαν από επιτυχία. Μένει να δούμε αν υπό το βάρος της πίεσης να βρεθεί λύση, θα ευαισθητοποιηθούν κάποιοι, υπό την προϋπόθεση φυσικά της αρωγής του Θόδωρου Καρυπίδη που οφείλει είτε ο ίδιος είτε κάποιος εκπρόσωπος του να δώσει το παρών στην επόμενη Γ.Σ. 

Το δεύτερο ερωτηματικό είναι αν ο κόσμος θα ανταποκριθεί αυτή τη φορά στο κάλεσμα και θα βρεθεί στην αίθουσα του Αλεξανδρείου που θα γίνει η Γ.Σ με την ελπίδα να μην επαναληφθεί το φαινόμενο της προηγούμενης εβδομάδας χωρίς όμως τα μυνήματα να είναι αισιόδοξα. Ευχή να υπάρξει μια συγκεκριμένη πρόταση, από ανθρώπους  που θα έχουν σχέδιο και μια ομάδα ανθρώπων με διάθεση αλλά και τεχνογνωσία να… τρέξουν τα τμήματα του ερασιτέχνη και να συνεργαστούν και παράλληλα να ασκήσουν τον ελεγκτικό ρόλο στον υπεύθυνο του ποδοσφαιρικού τμήματος, στα πλαίσια του θεσμικού τους ρόλου.

Κάθε μέρα που περνάει, χωρίς ουσιαστικά ο ΑΣ να έχει διοίκηση, τα προβλήματα της καθημερινότητας στο σύλλογο διογκώνονται και τα τμήματα υπολειτουργούν.

Προτεινόμενα Άρθρα