«Ενθουσιασμένος που θα παίξω σε ένα τέτοιο παιχνίδι»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πίεση στην άμυνα,το «κλειδί» του ΑΡΗ για την νίκη, σύμφωνα με τον Αμερικανό γκαρντ

Με μεγάλη ανυπομονησία περιμένει ο Ντόμινικ Γουότερς την αυριανή αναμέτρηση του ΑΡΗ με την ΑΕΚ στο Αλεξάνδρειο, για τα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ο Αμερικανός γκαρντ (στην φωτό με τον Σταμάτη Μουρελή) μίλησε στο AllAboutARIS για το ντέρμπι με την Ενωση και δήλωσε ενθουσιασμένος για αυτό, τονίζοντας ότι η πίεση στην άμυνα θα είναι το «κλειδί» για να έρθει η νίκη και η πρόκριση. 

Για τον αγώνα με την ΑΕΚ: «Είμαι ενθουσιασμένος που θα παίξω σε ένα τέτοιο παιχνίδι. Ο κόσμος είναι επίσης ενθουσιασμένος και περιμένουμε να μας στηρίξει. Είμαι ένα μεγάλο παιχνίδι για τον ΑΡΗ, ο οποίος θέλει να επιστρέψει στους τίτλους. Αυτό το ρόστερ δημιουργήθηκε για νίκες και αυτό σκοπεύουμε να κάνουμε απέναντι στην ΑΕΚ».

Για το «κλειδί» του αυριανού ντέρμπι, ώστε ο ΑΡΗΣ να πάρει την πρόκριση: «Ο,τι κάναμε στα φιλικά προετοιμασίας. Πίεση στην άμυνα, για να δυσκολέψουμε τον αντίπαλο στην επίθεση. Αυτή είναι η προτεραιότητα μας, ειδικά από την στιγμή που παίζουμε στην έδρα μας και θα έχουμε τον κόσμο στο πλευρό μας».

Για το κατά πόσο το παιχνίδι με την ΑΕΚ δημιουργεί έξτρα πίεση στην ομάδα: «Υπάρχει ήδη αρκετή πίεση με την συμμετοχή της ομάδας στο ελληνικό πρωτάθλημα και το Γιούροκαπ. Υπάρχουν προσδοκίες για αυτή την ομάδα. Πρέπει να διαχειριστούμε την πίεση και να προετοιμαστούμε κατάλληλα για τον αγώνα με την ΑΕΚ. Για εμάς, δεν διαφέρει από τα υπόλοιπα».

Για το πρόγραμμα του ΑΡΗ σε αυτές τις πρώτες εβδομάδες της νέας χρονιάς: «Εχουμε δύσκολο πρόγραμμα στην αρχή της χρονιάς. Θα κάνουμε αρκετά ταξίδια, αλλά είμαστε ενθουσιασμένοι που αγωνιζόμαστε σε ένα τέτοιο επίπεδο».

Για τον ίδιο και την κατάσταση στην οποία βρίσκεται: «Νιώθω πολύ καλά. Είμαι ένας έξυπνος παίκτης. Προσπαθώ να δω τι πρέπει να κάνω για να βοηθήσω την ομάδα. Τα πήγα καλά στην προετοιμασία, ξεπέρασα τον τραυματισμό μου και πλέον νιώθω δυνατός».

Για το δίχτυ που τοποθετήθηκε σε κερκίδες του γηπέδου: «Απορώ πως ακόμα δεν έχει πέσει κάποιος πάνω σε αυτό (σ.σ. γέλια). Ειλικρινά, δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Είναι λίγο τρελό, αλλά είναι καλό».

Προτεινόμενα Άρθρα