«Την άλλη εβδομάδα η νέα διοίκηση»

από Νίκος Παπαδόπουλος

Αυτή την εβδομάδα οι τελικές διεργασίες, για την ανάδειξη της νέας διοίκησης του ΑΣ

Τελευταία εβδομάδα αναμονής για τα διοικητικά του ΑΣ είναι αυτή που ξεκίνησε σήμερα, σύμφωνα με τον Τασο Οικονόμου. Ο πρόεδρος του Ερασιτέχνη έδωσε κανονικά το «παρών» χθες στο Αλεξάνδρειο και με δηλώσεις του μετά την απόφαση για την νέα διακοπή της Γενική Συνέλευσης, τόνισε ότι την άλλη Δευτέρα θα υπάρξουν οριστικές εξελίξεις για τον σύλλογο και θα προκύψει η νέα διοίκηση.

Για την νέα διακοπή της ΓΣ: «Δυστυχώς για ακόμη μία φορά, τα προβλήματα για τον ΑΡΗ συνεχίζονται. Η έκτακτη Γενική Συνέλευση που ορίστηκε για τις 28 Σεπτεμβρίου, δεν είχε αποτέλεσμα και διεκόπη για σήμερα. Την τελευταία εβδομάδα όμως δεν υπήρξε κάποιο αποτέλεσμα από τις επαφές που έγιναν για την νέα διοίκηση του συλλόγου. Ετσι αποφασίσαμε να δοθεί παράταση ακόμη μίας εβδομάδας, η οποία πιστεύω θα είναι η τελική, ώστε να τελειώσει αυτό το… βάσανο που μας κυνηγάει εδώ και περίπου 15 ημέρες. Πρέπει να οριστεί μία νέα διοίκηση Ειρηνοδικείου, η οποία θα “τρέξει” τον σύλλογο για φέτος».

Για το ενδεχόμενο η δική του διοίκηση να συνεχίσει, εφόσον δεν προκύψει διάδοχη κατάσταση: «Δεν υπάρχει περίπτωση να γίνει κάτι τέτοιο. Εγώ περίμενα σήμερα να τελειώσουμε, αλλά δυστυχώς δεν έγινε τίποτα. Οριστικά την άλλη εβδομάδα, όσοι και αν μαζευτούμε, θα κάνουμε μία διοίκηση».

Για τις διεργασίες και τις συζητήσεις που γίνονται, σχετικά με την νέα διοίκηση: «Υπάρχουν κάποια ονόματα που έχουν δει το φως της δημοσιότητας, αλλά δεν έχουμε κάτι οριστικό. Εύχομαι την επόμενη εβδομάδα να έχουμε κάτι πιο χειροπιαστό και να οριστικοποιηθεί ένα σχήμα».

Για το κατά πόσο ο ΑΣ βρίσκεται σε δύσκολη θέση, λόγω της καθυστέρησης που υπάρχει με την ανάδειξη μίας νέας διοίκησης: «Υπό διάλυση, δεν είναι. Η δική μας διοίκηση “τρέχει” τα θέματα που προκύπτουν και ανταποκρίνεται στις οικονομικές υποχρεώσεις που προκύπτουν. Μας βοήθησε και ο κ. Καρυπίδης οικονομικά».

Για τον Θεόδωρο Καρυπίδη και τον δικό του ρόλο σχετικά με τον ΑΣ: «Θα κοιτάξουμε να βρεθούμε αυτή την εβδομάδα για την Γενική Συνέλευση και να δεσμευτεί από τώρα για τις σχέσεις του με τον ΑΣ. Περιμέναμε να οριστεί ένα ΔΣ που θα συζητήσει μαζί του για την συμφωνία του με τον σύλλογο. Κάτι τέτοιο όμως δεν έγινε και από την στιγμή που δεν μας μένει άλλος χρόνος, πρέπει να βρεθούμε μέσα στην εβδομάδα με τον κ. Καρυπίδη».

Προτεινόμενα Άρθρα