Αναλαμβάνει, αλλά με έναν όρο

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ετοιμος να πει το «ναι», αλλά με τους δικούς του όρους

Τον απόλυτο έλεγχο στις προσθαφαιρέσεις που θα γίνουν στο ρόστερ θέλει να έχει ο Γιούργκεν Κλοπ προκειμένου ν’ αναλάβει τη Λίβερπουλ και όχι να υπακούει τις εντολές της… επιτροπής μεταγραφών.
 
Όσα κι αν του χρεώνονται του Μπρένταν Ρότζερς τώρα που απομακρύνθηκε από τον πάγκο των «κόκκινων» του Μέρσεϊσαϊντ, κυρίως για τους παίκτες που αποκτήθηκαν επί θητείας του στην τεχνική ηγεσία και ουδέποτε «έπιασαν», η ευθύνη δεν θα πρέπει να πέφτει αποκλειστικά πάνω του.

Ο Βορειοϊρλανδός σε ορισμένες περιπτώσεις δεν είχε τον τελικό λόγο, αφού αποφάσιζε η… επιτροπή μεταγραφών που είχε συσταθεί στη Λίβερπουλ και ο Γιούργκεν Κλοπ δεν θέλει ούτε ν’ ακούσει γι’ αυτή!

Όπως αναφέρει η «Daily Mail», σε αποκλειστικό της δημοσίευμα, ο πρώην κόουτς της Μπορούσια Ντόρτμουντ θα πει το «ναι» για να διαδεχθεί τον Ρότζερς, μονάχα αν του δώσουν το ελεύθερο να κάνει ό,τι θέλει σε ό,τι αφορά τις προσθήκες και τις αποχωρήσεις των ποδοσφαιριστών από το ρόστερ και όχι να πρέπει να συμβιβαστεί με επιλογές της ιδιαίτερης, αυτής, επιτροπής που υφίσταται στον σύλλογο. 

Πηγή: gazzetta.gr

Προτεινόμενα Άρθρα