Η ύστατη προσπάθεια

από AllAboutARIS

Η διακοπή του πρωταθλήματος της Σούπερ Λίγκ δίνει την ευκαιρία στον ΑΡΗ να εντείνει τις προσπάθειές του για ένα πλάγιο επιθετικό και ένα στόπερ.

Θεωρητικά ο ΑΡΗΣ έχει περιθώριο 25 ακόμη ημερών για να πραγματοποιήσει τις μεταγραφικές κινήσεις που θέλει ο προπονητής του, εφόσον φυσικά βρεθούν οι παίκτες που μπορούν να καλύψουν τις θέσεις στις οποίες υπάρχουν κενά ή χρειάζεται μια ακόμη ποιοτική λύση. Πρακτικά όμως ο Νίκος Αναστόπουλος θα ήθελε οι προσθήκες να γίνουν άμεσα, με δεδομένο ότι στη Σούπερ Λιγκ υπάρχει και η διακοπή για τις εθνικές ομάδες και αν είναι να γίνει κίνηση με παίκτη που προέρχεται από τη μεγάλη κατηγορία καλό είναι να γίνει τώρα. 

Ο προπονητής του ΑΡΗ θα ήθελε μια ακόμη επιλογή για τα πλάγια της επίθεσης, δηλαδή έναν παίκτη που θα πλαισιώσει τον φανερά ανέτοιμο ακόμη Πόι, και τους Ντούνη και Νλουντούλου. Ο Αναστόπουλος θέλει να μεταφέρει το παιχνίδι στα άκρα με δεδομένο ότι θα βρει κλειστές άμυνες όπως και το περασμένο Σάββατο και αναζητά ένα παίκτη με ικανότητα στο ένας εναντίον ενός αλλά και το σκοράρισμα. Βέβαια γνωρίζει ότι είναι και αρκετά δύσκολο αυτή την εποχή να βρει αυτόν τον παίκτη και δεν αποκλείεται αν δεν βρει κάτι αξιόλογο να καλύψει με τις ήδη υπάρχουσες λύσεις το κενό και να προσπαθήσει τον Γενάρη ξανά. 

Όσον αφορά τον κεντρικό αμυντικό, επίσης θα ξεκαθαρίσει αυτή την εβδομάδα αν υπάρχει δυνατότητα απόκτησης ενός παίκτη από τη Σούπερ Λιγκ.

Προτεινόμενα Άρθρα