Έγινε… σοφότερος

από AllAboutARIS

Ομάδες που θα παίζουν μαζική άμυνα και… καθυστερήσεις με αντίδοτο το γρήγορο γκολ.

Στο πρώτο παιχνίδι της χρονιάς ο Νίκος Αναστόπουλος ήρθε… κατάφατσα με την σκληρή πραγματικότητα της κατάστασης που θα συναντήσει στην πορεία του πρωταθλήματος στη Γ΄ Εθνικής. Καταστάσεις που, κακά τα ψέματα δεν γνωρίζει στα άγνωστα για αυτόν μέχρι πρότινος μονοπάτια ο έλληνας τεχνικός.

Η συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων του ομίλου, θα προσεγγίζει τα παιχνίδια με τον ΑΡΗ, είτε εντός είτε εκτός όπως περίπου το Σάββατο ο Απόλλωνας Κρύας Βρύσης. Με μαζική άμυνα, ροκάνισμα χρόνου, κλειστούς διαδρόμους και ελάχιστη διάθεση για ποδόσφαιρο. Άρα ήδη με το καλημέρα ξέρει τι να περιμένει και άρα να αναζητήσει το αντίδοτο που θα απλοποιεί τα πράγματα.   

Δηλαδή το γρήγορο γκολ που θα αναγκάσει τον αντίπαλο να βγει από το καβούκι του και να εγκαταλείψει την μαζική άμυνα. Ο έλληνας τεχνικός θεωρεί ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι, η ομάδα του θα αποκτάει αυτοματισμούς, θα βγαίνουν καλύτερες συνεργασίες και φυσικά θα φτάνει πιο εύκολα στο γκολ. Όπως λέει: «ο χρόνος δουλεύει υπέρ μας και σε ένα περίπου μήνα η ομάδα θα είναι σε ένα καλό επίπεδο» . Αρκεί να μην έχει και απώλειες σε αυτό το διάστημα θα προσθέσουμε…

Προτεινόμενα Άρθρα