Γκολάρα για υπόκλιση από Νέμεθ! (VIDEO)

από AllAboutARIS

Τρομερό γκολ από τον πρώην άσο της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, Κρίστιαν Νέμεθ, ο οποίος πήρε την μπάλα πίσω από το κέντρο του γηπέδου, πέρασε όλους τους αντιπάλους του και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα.

Μπάλα ξέρει, “μιλάει” στο τόπι και το έχει δείξει πολλές φορές. Η καριέρα του όμως δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι περισσότεροι, ειδικά στο ξεκίνημά του στη Λίβερπουλ. Ήρθε στην Ελλάδα για την ΑΕΚ, έπαιξε και στον Ολυμπιακό, όμως δεν στέριωσε. Πλέον, βγάζει το ψωμί του στην άλλη άκρη του Ατλαντικού και στο MLS.
  
Ο Κρίστιαν Νέμεθ αγωνίζεται στην Σπόρτινγκ Κάνσας Σίτι και κόντρα στο Πόρτλαντ πέτυχε ένα θαυμάσιο γκολ, απ’ αυτά που θα πλήρωνες εισιτήριο για να το απολαύσεις από κοντά και μετά να το δεις σε επανάληψη ξανά και ξανά. Ναι, τέτοιας ομορφιάς και δυσκολίας ήταν.

Κυπελλούχοι οι Sporting KC με “ήρωα” τον Κρίστιαν Νέμεθ!  
Ο διεθνής Ούγγρος πήρε την μπάλα στη μεσαία γραμμή στο 83ο λεπτό, κινήθηκε προς την αντίπαλη περιοχή, έκανε χαζό όποιον είχε την φαεινή ιδέα να προσπαθήσει να τον ανακόψει, έκανε τη μια ντρίμπλα μετά την άλλη και με διαγώνιο σουτ κατάφερε να σκοράρει, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του επί του Πόρτλαντ.

Προτεινόμενα Άρθρα