Δυσαρέσκεια του κόσμου για τα εισιτήρια με ΑΕΚ

από AllAboutARIS

Η διοίκηση της ΚΑΕ ΑΡΗΣ ανακοίνωσε τις τιμές των εισιτηρίων για τον αγώνα του Κυπέλλου με αντίπαλο την ΑΕΚ, ένα παιχνίδι με το οποίο ξεκινάει και επίσημα η φετινή χρονιά. Όμως μερίδα των φιλάθλων είναι δυσαρεστημένη από τις τιμές των εισιτηρίων και μετέφερε το συναίσθημα αυτό μέσω της επίσημης σελίδας της ομάδας στο facebook.

Η διοίκηση ανακοίνωσε τιμή 15 ευρώ για το πέταλο και 20 ευρώ για τις υπόλοιπες θύρες και αμέσως υπήρξε αντίδραση από την πλευρά του κόσμου μέσω του facebook. Στο σχετικό κείμενο που ανέβασε η ΚΑΕ υπάρχαν αρκετά… ποσταρίσματα από φιλάθλους του ΑΡΗ που εξέφρασαν την δυσαρέσκεια τους για τα ακριβά εισιτήρια, ζητώντας από την διοίκηση ουσιαστικά να ξανασκεφτεί το θέμα και να αλλάξει τις τιμές των εισιτηρίων με την ΑΕΚ. Βέβαια αυτό φαντάζει πολύ δύσκολο να γίνει μόλις τρεις εργάσιμες ημέρες πριν από το τζάμπολ.
Ο προβληματισμός αυξάνεται μιας και ο ΑΡΗΣ καλείται μέσα στον Οκτώβριο να δώσει τρία ντέρμπι, με ΑΕΚ για το Κύπελλο, με Παναθηναικό και ΠΑΟΚ για το πρωτάθλημα, ενώ στις 21 του μήνα υποδέχεται την Μπουντούτσνοστ. Με βάση τις τιμές των εισιτηρίων για το Κύπελλο Ελλάδος, τότε ένας φίλαθλος του ΑΡΗ θα πρέπει να δώσει το λιγότερο 90 ευρώ για να παρακολουθεί και τα τέσσερα παιχνίδια, νούμερο αρκετά μεγάλο με βάση την οικονομική κρίση που μαστίγει την ελληνική κοινωνία.
Επίσης κάτι που επίσης σχολιάζεται μέσω facebook από τους φιλάθλους του ΑΡΗ είναι η αγορά του εισιτήριου με μετρητά αλλά μόνο με την προσκόμιση του αριθμού ΑΜΚΑ, ενώ υπάρχουν ερωτήματα σχετικά με το πως θα πάρουν εισιτήρια αυτοί που δεν έχουν αριθμό ΑΜΚΑ.
Η διοίκηση έχει ενημερωθεί για το θέμα, με την Δευτέρα να είναι η κρίσιμη ημέρα μιας και ξεκινάει η διάθεση των εισιτηρίων και αρκετοί περιμένουν να δουν πως θα πάει η πώληση τους, μιας και το ενδιαφέρον είναι σίγουρα μεγάλο.

Προτεινόμενα Άρθρα