Ανέτοιμος, αλλά νικητής!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Χτίζεται ακόμα η ομάδα του Αναστόπουλου, όπως φάνηκε σε αρκετά σημεία του παιχνιδιού στο οποίο πέτυχε δυο γκολ και είχε και δυο δοκάρια

Με το δεξί μπήκε ο ΑΡΗΣ στο νέο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής, χάρη στην εύκολη νίκη του με 2-0 επί του Απόλλωνα Κρύας Βρύσης, στο κεκλεισμένων των θυρών «Κλεάνθης Βικελίδης».

Οι «κίτρινοι» έδειξαν σε ένα ακόμη ματς ότι χρειάζονται δουλειά ακόμα, πήραν όμως αυτό που ήθελαν, με τα τέρματα των Καπνίδη (45′) και Ντούνη (91′), πριν την εκτός έδρας αναμέτρηση με την Καβάλα στο «Ανθή Καραγιάννη».

Μόνο με στημένα- Δοκάρι ο Πόι

Ο ΑΡΗΣ προσπάθησε να βγει οργανωμένα μπροστά και α δημιουργήσει ευκαιρίες, δυσκολεύτηκε όμως και απείλησε μόνο με στημένες μπάλες. Στο 7′ ο Τάτος εκτέλεσε ωραία το φάουλ έξω από την περιοχή και ανάγκασε τον Χρήστο Παπαδόπουλο να διώξει δύσκολα στην αριστερή του γωνόα. Οκτώ λεπτά αργότερα, ο Τάτος εκτέλεσε το κόρνερ και ο Πόι με κεφαλιά σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Στο καλύτερα χρονικά σημείο

Σε ολόκληρο το πρώτο μέρος, οι παίκτες του Αναστόπουλου προπσάθησαν να βρουν με σέντρες μέσα στην περιοχή, ανεπιτυχώς μέχρι το 45′ Εκείνο ήταν το σημείο που ο νεαρός φορ του ΑΡΗ πήρε εκμεταλλεύτηκε στο έπακρο την σέντρα του Πόι από τα δεξιά και με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι άνοιξε το σκορ για τον ΑΡΗ, λίγο πριν οι δύο ομάδες οδηγηθούν στα αποδυτήρια για το ημίχρονο.

Διπλή ευκαιρία με Ν’ Λουντούλου(δοκάρι), Τάτο

Ο ΑΡΗΣ έφτασε μία ανάσα από το 2-0 στο 84′, όταν ο ο Ν’ Λοντούλου σημάδεψε το αριστερό δοκάρι της εστίας των φιλοξενούμενων. Στην συνέχεια της φάσης, ο Τάτος πήρε την μπάλα, πάτησε περιοχή και την έφερε στο δεξί του πόδι, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ. 

Ανοιξε λογαριασμό ο Ντούνης

Ο εξτρέμ του ΑΡΗ πήρε σήμερα τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής με τον ΑΡΗ και σκόραρε με το καλημέρα. Ο Παυλίδης πέρασε σαν σταματημένους τρεις αμυντικούς της Κρύας Βρύσης και αφού ο Παπαδόπουλος απέκρουσε το σουτ του, ο Ντούνης πήρε το ριμπάουντ και διαμόρφωσε το τελικό 2-0 στο 90. Νωρίτερα δεν μπόρεσε να εκμεταλλευτεί την σέντρα του Ν’ Λουντούλου από τα αριστερα, αλλά νικήθηκε στο πρώτο δοκάρι από τον τερματοφύλακα των γηπεδούχων. Έτσι ο ΑΡΗΣ πήρε τους τρεις πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα και πλέον βλέπει… Καβάλα.

ΓΚΟΛ: 45′ Καπνίδης, 90′ Ντούνης

ΚΙΤΡΙΝΕΣ: 88′ Παυλίδης, 90′ Καζναφέρης -/24′ Βοτάρης, 41′ Ιβιτς

ΚΟΚΚΙΝΕΣ: –

ΑΡΗΣ (Νίκος Αναστόπουλος): Τζινάρ, Γεωργιάδης, Τσουμάνης, Ραούλ Μπράβο, Μελισσάς, Ρόβας (78′ Παυλίδης), Καζναφέρης, Πόι (61′ Ντούνης)), Ν’ Λουντούλου (89΄Καλογέρης ), Τάτος, Καπνίδης.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΚΡ. ΒΡΥΣΗΣ (Νίκος Παπανώτας): Παπαδόπουλος Χ., Παπαδόπουλος Γ. (72′ Χατζηστεφάνου, Παπαδόπουλος Σ., Κίτσας, Βοτάρης, Καρυπίδης (63” Σιδηρόπουλος Π.), Μισαηλίδης Π., Σιδηρόπουλος Χ. (80′ Ασλαμπάλογλου) Πετρίδης, Νίρλας, Ιβιτς.

Προτεινόμενα Άρθρα